Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ: Οι πρώτοι που φεύγουν

Οι «βυσσινί» θα έχουν άμεσα 11 αποχωρήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα αποτελέσουν και άλλοι παίκτες τους παρελθόν

Οι «βυσσινί» θα έχουν άμεσα 11 αποχωρήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα αποτελέσουν και άλλοι παίκτες τους παρελθόν

Στην ΑΕΛ πιστεύουν μεν πως μπορούν να «σώσουν» τη χρονιά και να μείνουν στην κατηγορία, όμως την ίδια στιγμή κάνουν τα πλάνα τους και για την επόμενη σεζόν. Οπου σε σχέση με το υπάρχων ρόστερ θα είναι μίνιμουμ 11 παίκτες «μείον».

Στο «μέτωπο» των ελεύθερων ξέχωρα από τους Μπάγιτς, Μιχαήλ που βρίσκονται από καιρό εκτός πλάνων θα αποχωρήσουν και οι Καρανίκας, Σπαρβ, Στίφλερ, Μουκάντζο, Τσόσιτς αλλά και ο Μπεν Χατίρα που μετά το Πάσχα δεν υπολογίζεται.

Από εκεί και πέρα ο Ντουρμισάι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό που ανήκει, ενώ σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο, εκτός του Μιλοσάβλιεβιτς, ξεκίνησαν επαφές για να το λύσει και με τον Χουσίνο.

Οι παραπάνω 11 δεν αναμένεται να είναι στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ φυσικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και περαιτέρω αποχωρήσεις, ποδοσφαιριστών που έχουν συμβόλαιο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button