Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Εισβολή ληστών στο σπίτι του Ζάχαβι

Τον τρόμο έζησαν η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του Ισραηλινού επιθετικού της Αϊντχόφεν, Εράν Ζάχαβι, από την εισβολή ληστών στο σπίτι τους στο Άμστερνταμ και ενώ ο ίδιος ήταν καθ' οδόν για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, όπως ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία.

Τον τρόμο έζησαν η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του Ισραηλινού επιθετικού της Αϊντχόφεν, Εράν Ζάχαβι, από την εισβολή ληστών στο σπίτι τους στο Άμστερνταμ και ενώ ο ίδιος ήταν καθ’ οδόν για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, όπως ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία.

Δύο ληστές εμφανίστηκαν στο σπίτι την Κυριακή με την πρόφαση να παραδώσουν ένα πακέτο και απείλησαν τη σύζυγό του, με ένα πυροβόλο όπλο.

Κανείς δεν τραυματίστηκε, αλλά η αστυνομία χαρακτήρισε το γεγονός ως «τραυματικό» για όσους εμπλέκονται, ενώ αναζητεί δύο υπόπτους ηλικίας περίπου 20 ετών. «Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός» έγραψε ο διεθνής ποδοσφαιριστής στο λογαριασμό του στο Instagram τη Δευτέρα και συμπλήρωσε: «Αυτό ξεπερνά κατά πολύ την κανονική κλοπή ή διάρρηξη».

Ο 33χρονος Ζάχαβι έχασε το παιχνίδι της Αϊντχόφεν με τη Βίλεμ στο Τίλμπουργκ, αφού η σύζυγός του τον κάλεσε στο τηλέφωνο να του πει για τη ληστεία, ενώ ταξίδευε με το λεωφορείο της ομάδας. Ο πρώην επιθετικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Παλέρμο εντάχθηκε στην Αϊντχόφεν το περασμένο καλοκαίρι, μετά από τέσσερα χρόνια στην κινεζική Γκουανγκζού R&F.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button