Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον του ΜακΓκρέγκορ για αγορά μετοχών της Σέλτικ!

Ενδιαφέρον αλλά και επαφές για την αγορά μέρους των μετοχών της Σέλτικ από τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ενδιαφέρον αλλά και επαφές για την αγορά μέρους των μετοχών της Σέλτικ από τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Κινήσεις για την αγορά μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της Σέλτικ από τον ΜακΓκρέγκορ. Ο Ιρλανδός μαχητής ισχυρίζεται ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε συζητήσεις με τον Ντέρμοτ Ντέσμοντ ο οποίος είναι ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ο Ιρλανδός μαχητής υποστήριξε ότι είχε επαφές με τον συμπατριώτη του, Ντέσμοντ ο οποίος πριν από μήνες είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να πουλήσει τις μετοχές.
Βέβαια, στις δηλώσεις αυτές ο ΜακΓκρέγκορ δεν έδωσε κανένα άλλο στοιχείο για τις επαφές αυτές με τον Ντέσμοντ αλλά φρόντισε να κρατήσει τα βλέμματα όλων επάνω του με μια σειρά από δηλώσεις και tweet στα οποία εξέφραζε την επιθυμία να πάρει την κατοχή του μετοχές μιας ομάδας, κάνοντα αναφορά ακόμη και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρομαι να αποκτήσω μια ομάδα. Τόσο η Σέλτικ όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δύο ομάδες που μου αρέσουν σίγουρα. Είμαι ανοικτός. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πολλά και μεγάλα πράγματα για μια ομάδα», κατέληξε, ενώ σε tweet του είχε γράψει: «Ε, παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Τι λέτε;»…

 

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button