Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γ’ εθνική: Πρωταθλήτρια στον 7ο όμιλο η Κηφισιά

Κλείδωσε την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής η Κηφισιά που επικράτησε με 1-2 του Άγιου Ιερόθεου στο ντέρμπι της ημέρας.

Κλείδωσε την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής η Κηφισιά που επικράτησε με 1-2 του Άγιου Ιερόθεου στο ντέρμπι της ημέρας.

Πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Κηφισιά νίκησε εκτός έδρας τον Άγιο Ιερόθεο με 2-1 και εξασφάλισε την 1η θέση του 7ου ομίλου στη Γ’ εθνική.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 26΄όταν ο Παυλάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαρτίνο, με τον Κρητικό να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 0-1.

Στο 33′ ο Παχατούρας απέκρουσε το σουτ του Παπαγγελή, ενώ στο 35′ ο Τεττέ βρέθηκε μόνος με τον γκολκίπερ αλλά σούταρε άουτ.

Στο 65′ ο Αγιος Ιερόθεος είχε διπλή ευκαιρία όταν ο Κομνηνός σούταρε, ο Αντωνόπουλος απέκρουσε δύσκολα με τη μπάλα να ξαναφτάνει στον Κομνηνό που σούταρε άουτ.

Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς όταν ο κορυφαίος του γηπέδου Τεττέ απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90+5′ όταν ο Ζαφειράκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Αντωνόπουλος έχασε τη μπάλα και ο Χρήστου από κοντά έκανε το 1-2.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Παχατούρας, Σάσσαλος (75΄Τσερκώνης), Κατσούλης, Χαραλάμπους, Μαρτίνος, Αλεξίου, Ζαφειράκης, Χατζηλάμπρος, Συρεγγέλας (75΄Χρήστου), Αργυρίου (61΄Κομνηνός), Αντωνόπουλος Β. (53΄Κοτόβ).

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Παπαγγελής (84΄Σιμάκου), Εσλερ, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας, Ζέλο (73΄Πρίτσας), Ποζατζίδης (56΄Καμινιώτης), Τεττέ (84΄Κοντογιάννης), Παυλάκης, Κρητικός.

7ος όμιλος

Παναρκαδικός – Πανναυπλιακός 1-0 (14′ Αρδάμης)

ΠΑΟ Ρουφ – Πανγυθεατικός 1-0

Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Ερμής Μελιγούς 1-0 (71′ )

ΑΕ Ερμιονίδας – Κορωνίδα Κοιλάδας 3-1 (57′-65′ Αντωνόπουλος, 81′ Βιρβίλης / 26′ Σαλταπίδας)

Άγιος Ιερόθεος – ΑΕ Κηφισιάς 1-2 (89′ / 26′ Κρητικός πεν, 67′ )

Μολαϊκός – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 0-0

Ρεπό: Άρης Σκάλας

Βαθμολογία

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button