Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γκραβίνα: «Η Γιουβέντους θα αποβληθεί από τη Serie A αν δεν αποσυρθεί από την ESL»

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα μπορούσε να αποβάλει τη Γιουβέντους από τη Serie A, αν οι απερχόμενοι πρωταθλητές δεν αποσυρθούν από τη European Super League ως την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών στο πρωτάθλημα.

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θα μπορούσε να αποβάλει τη Γιουβέντους από τη Serie A, αν οι απερχόμενοι πρωταθλητές δεν αποσυρθούν από τη European Super League ως την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχών στο πρωτάθλημα. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της FIGC, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, δείχνοντας ότι ο “πόλεμος” των επίσημων φορέων του ποδοσφαίρου με τους τρεις πρωτεργάτες της ESL (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους) δεν έχει τελειώσει ακόμη.

“Η Γιουβέντους θα αποβαλλόταν αν δεν αποσυρθεί από τη Super League. Όπως γνωρίζετε, εννέα σύλλογοι επέστρεψαν, αλλά υπάρχουν τρεις, μεταξύ των οποίων η Γιουβέντους, που αντιστέκονται” δήλωσε ο Γκραβίνα και συμπλήρωσε: “Υπάρχει ξεκάθαρος κανόνας της ΔΟΕ, που περιλαμβάνεται και στα καταστατικά της CONI (σ.σ. της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής) και της ομοσπονδίας. Αν η εταιρεία δεν αποδέχεται αυτή την αρχή, λυπάμαι αλλά θα αποβληθεί. Ελπίζω όμως αυτή η σύγκρουση να τελειώσει σύντομα”.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button