Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πανιώνιος – Κίνδυνος να χάσει στα χαρτιά το ματς με την Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο λόγος!

Ο Πανιώνιος κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά το ματς με την Ηλιούπολη για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στο ντέρμπι της Κυριακής (9/5).

Ο Πανιώνιος κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά το ματς με την Ηλιούπολη για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στο ντέρμπι της Κυριακής (9/5).

Σε δύσκολη θέση πιθανότατα θα βρεθεί ο Πανιώνιος, καθώς υπάρχει κίνδυνος να χάσει στα χαρτιά το ματς με την Ηλιούπολη, για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου στη Γ’ εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η ομάδα της Ηλιούπολης έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης για αντικανονική συμμετοχή του Γιάννη Κοντοέ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι, οι άνθρωποι της ομάδας υποστηρίζουν πως ο 34χρονος ποδοσφαιριστής δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα και κακώς αγωνίστηκε.

Στο προηγούμενο ματς του Πανιωνίου με τον Εθνικό Πειραιά στο γήπεδο της Καλλιθέας, ο Κοντοές ως αρχηγός όφειλε, αλλά τελικά δεν υπέγραψε το φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, κεφάλαιο Β, άρθρο 10, ποινές ποδοσφαιριστών, αν ο αρχηγός δεν υπογράψει το Φ.Α. τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.

Στην Ηλιούπολη έχουν «πατήσει» στο συγκεκριμένο θέμα και θεωρούν ότι θα δικαιωθούν και θα πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Αν πάντως, ανατρέξει κανείς στο ποινολόγιο της 6ης αγωνιστικής του ομίλου, (ΕΔΩ), θα διαπιστώσει πως ο Κοντοές δεν έχει δεχθεί κάποια τιμωρία. Επισήμως τουλάχιστον.

Μένει πλέον, να φανεί που θα οδηγηθεί αυτή η ιστορία και ποιος τελικά έχει δίκιο. Γιατί προφανώς και ο Πανιώνιος – αν υπάρχει τέτοιο ζήτημα με τον Κοντοέ – δεν θα χρησιμοποιούσε τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button