ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα δοκάρια η Λαμία… τα γκολ ο ΟΦΗ!

Δείτε τα επίσημα στατιστικά του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - ΟΦΗ 0-2.

Δείτε τα επίσημα στατιστικά του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ 0-2.

Την ήττα με 0-2 σκορ γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία από τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts της SuperLeague 1. Mία ήττα που ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που δεν «κάνει ζημιά» στους «κυανόλευκους» παρόλο αυτά «πόνεσε» διότι ήρθε μέσα από μία σχετικά καλή εμφάνιση.

Όσο και αν το 0-2 δείχνει μία «καθαρή» νίκη των Κρητικών, η Λαμία δεν έχασε με τα χέρια κατεβασμένα. Είχε ευκαιρίες, προσπάθησε να απαντήσει στο γρήγορο γκολ του Σακόρ, αλλά κάτι τα δοκάρια του Γκαζαριάν και του Τζανετόπουλου, κάτι η αστοχία και η ατυχία την άφησαν στο μηδέν.

Στα στατιστικά τώρα, βλέπουμε μία μικρή υπεροχή των γηπεδούχων, όπου είχαν σε 93 λεπτά αγώνα περισσότερες τελικές προσπάθειες. Συνολικά, η Λαμία είχε 7 ενώ ο ΟΦΗ με 3 σουτ εντός και 3 εκτός περιοχής.

Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε 4 σουτ εντός της μεγάλης περιοχής και μόλις 1 εκτός αυτής.

Από μία κεφαλιά είχαν οι δύο ομάδες, ενώ 2 αποκρούσεις είχε ο ΠΑΣ και 3 ο ΟΦΗ. Πολλές περισσότερες επεμβάσεις για τους ποδοσφαιριστές των Κρητικών όπου έφτασαν τις 23 ενώ οι Λαμιώτες είχε δέκα λιγότερες.

Περισσότερα όμως είχαν κλεψίματα οι παίκτες του Γρηγορίου καθώς έφτασαν τα 28 ένατι 22 των φιλοξενούμενων. Τα κόρνερ για τις δύο ομάδες ήταν 4-3 ενώ είχαμε και αρκετά λάθη.

Βασικά είχαμε πάρα πολλά λάθη. Στο σύνολό τους έφτασαν τα 107 με τον ΠΑΣ να έχει 54 και η ομάδα του Ηρακλείου 53.

Τέλος και όσο αφορά τα γεμίσματα οι δύο ομάδες είχαν από 6 εύστοχα μόνο που η Λαμία έκανε 25 προσπάθειες ενώ ο ΟΦΗ 19.

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button