Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τελικός Κυπέλλου: Ελάχιστοι φίλαθλοι ή κενές εξέδρες στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ του ΟΑΚΑ

Δεν διαφαίνεται κάποια θεαματική αλλαγή σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες και γνωστές εκτιμήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου στις 22 Μαϊου και το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Δεν διαφαίνεται κάποια θεαματική αλλαγή σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες και γνωστές εκτιμήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου στις 22 Μαϊου και το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Η αρμόδια Επιτροπή του Κυπέλλου της ΕΠΟ είχε ξεχωριστή συνεδρίαση τη Δευτέρα για τη διοργάνωση του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ και το πρωτόκολλο που θα ισχύσει. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στο Δ.Σ. της προσεχούς Παρασκευής.

Αυτή τη στιγμή το κλίμα που βγαίνει από την ΕΠΟ είναι πως υπάρχουν δύο εκδοχές…

α) να εφαρμοστεί το υπάρχον πρωτόκολλο αγώνων που προβλέπει… κενές εξέδρες (άρα θα υπάρχουν απλά κάποιες προσκλήσεις).

β) να επιτραπεί λιγοστός κόσμος, άποψη που είχε εκφράσει πρόσφατα ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς. Κάτι που να γίνει πιλοτικά και εφόσον δοθεί το ΟΚ από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Εάν επιτραπεί βέβαια η είσοδος έστω και 1.000 ατόμων, θα πρέπει να υπάρξει διαφοροποιημένο πρωτόκολλο ακόμα και στο ζήτημα της εισόδου και εξόδου των παριστάμενων στον αγώνα.

Να υπενθυμιστεί πως η πρόταση του επικεφαλής της επιτροπής Κυπέλλου, Κώστα Νίκα, για 25.000 φιλάθλους έχει ήδη βρει… τοίχο και δεν έχει καμία πιθανότητα υλοποίησής της. Η ΕΠΟ πάντως προς το παρόν επίσημα δεν έχει δώσει ούτε την ώρα έναρξης του τελικού που θα γίνει στις 22 Μαϊου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button