Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σε Λιβαδειά και Λάρισα τα φώτα του Κυπέλλου

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. #ΚύπελλοΕλλάδος #5η_φάση #πρόγραμμα

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τη συμμετοχή και των ομάδων της Superleague 1 πλέον συνεχίζεται το Κύπελλο, με την 5η φάση της διοργάνωσης να ανοίγει την αυλαία της σήμερα (26/10) με τρεις αναμετρήσεις.

Στις 15:00 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Βοιωτούς να μην υπολογίζουν στους τραυματίες Κονέ, Αραβίδη, Μυτίδη, ενώ ο Ράσταβατς άφησε εκτός τους Κρέσπι, Τσιφτσή, Καρμόνα, Καστάνιο και Τιλίκα για λόγους ξεκούρασης.

Την ίδια ώρα διεξάγεται η μάχη των νεοφώτιστων στη SL 2, ανάμεσα στην Αναγέννηση Καρδίτσας του Κλάους Αθανασιάδη και την Καλλιθέα, η οποία μπορεί τελικά να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχαν ανακληθεί τα δελτία τους μετά την απόφαση δικαίωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Το αποψινό πρόγραμμα κλείνει με το παιχνίδι της Λάρισα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (17:15), στο ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη για τους Θεσσαλούς κι ενώ οι Ηπειρώτες θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά τις δύο διαδοχικές ήττες τους στο Περιστέρι.

Σημειώνεται ότι οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button