ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θεοδωρόπουλος: «Τρομερό το κλίμα στην ομάδα / Να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά!»(vid)

Ένας από τους καινούργιους της φετινής ομάδας του ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος σχολίασε την προετοιμασία της «κυανόλευκης» ομάδας, τους στόχους της αλλά και το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών!

Ένας από τους καινούργιους του φετινού ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος σχολίασε την προετοιμασία της «κυανόλευκης» ομάδας, τους στόχους της αλλά και το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών!

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του LamiaFC tv τόνισε πως το κλίμα στον ΠΑΣ Λαμία αυτή τη στιγμή είναι τρομερό, όλοι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και σημείωσε πως στόχος της ομάδας για φέτος είναι να φτάσει ακόμη υψηλότερα σε σχέση με πέρυσι!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Θεοδωρόπουλου:

Για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας:

«Μέχρι στιγμής νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε σκληρά πρωί-απόγευμα κάτω από τις οδηγίες του προπονητή και θεωρώ πως είναι μία σημαντική περιόδος για μία ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να ανταποκριθούμε στους στόχους της χρονιάς.»

Για το κλίμα μέσα στην ομάδα:

«Το κλίμα είναι τρομερό. Νομίζω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση και ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι.»

Για τους στόχους της ομάδας:

«Όσο αφορά τους στόχους της ομάδας, θεωρώ πως η εκάστοτε ομάδα θέλει και πρέπει κάθε χρόνο να θέτει υψηλότερους στόχους. Έτσι και φέτος ελπίζω να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά, απ΄ότι φτάσαμε πέρυσι!»

Απομαγνητοφώνηση: LamiaSports

Πηγή συνέντευξης: LamiaFC TV

Διαβάστε επίσης

Back to top button