Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

O Ούγγρος Βαντ στο Άρης-Παναθηναϊκός, Φωτιάς στο «Καραϊσκάκη»

Ούγγρο διαιτητή από την πρώτη κατηγορία της UEFA φέρνει η ΚΕΔ για το παιχνίδι Άρη-Παναθηναϊκού. Ο Φωτιάς στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ...

Ούγγρο διαιτητή από την πρώτη κατηγορία της UEFA φέρνει η ΚΕΔ για το παιχνίδι Άρη-Παναθηναϊκού. Ο Φωτιάς στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ…

Τους διαιτητές για τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague. Στο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ ορίστηκε Έλληνας διαιτητής και συγκεκριμένα ο προσφάτως διεθνής Βασίλης Φωτιάς, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Νικολακάκη, 4ο τον Κουτσιαύτη και στο VAR τον Λετονό Τρεϊμάνις, με τον Κωνσταντίνου.

Ο Ούγγρος, Ίστβαν Βαντ από την πρώτη κατηγορία της UEFA θα βρεθεί στο “Κλ.Βικελίδης” για το Άρης-Παναθηναϊκός. Ο 41χρονος ρέφερι δεν έχει σφυρίξει σε διεθνές παιχνίδι από τον Νοέμβριο του ’19, ωστόσο μαζί του οι ελληνικές ομάδες μετρούν 4/4 νίκες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Συγκεκριμένα είχε βρεθεί στους αγώνες Οσμανλίσπορ-Ολυμπιακός 0-3, Παναθηναϊκός-Μπρόντμπι 3-0, Παναθηναϊκός-Μίντιλαντ 4-1 και Μέταλιστ-Ολυμπιακός 0-1, ενώ ήταν και 4ος στο Βέρντερ-Παναθηναϊκός 0-3 πριν 13 χρόνια.

Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ίστβαν Άλμπερτ, Θεόδωρος Γεωργίου και 4ο τον Διαμαντόπουλο, με τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς στο VAR και τον Πετρόπουλο AVAR.

Την αναμέτρηση Αστέρας-ΑΕΚ θα διευθύνει ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Απτόσογλου, Μπουξμπάουμ, 4ο τον Καραντώνη και τους Τζήλο, Καλαμπόκη στο VAR.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button