Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τσεκάρει την λάτιν αγορά ο Ιωνικός / Προτάθηκε παίκτης της Ξάνθης!

Οι εκκρεμότητες στις ανανεώσεις και τα ονόματα που έχουν προταθεί στους Νικαιώτες. #slgr #ionikosfc #μεταγραφές #slgrinterwetten

O Hλίας Τσέλιος έχει προταθεί στον Ιωνικό. Εξτρέμ από Βραζιλία στο στόχαστρο των Νικαιωτών.

Ιωνικός: Οι εκκρεμότητες στις ανανεώσεις και τα ονόματα που έχουν προταθεί στους Νικαιώτες.

Δεν έχουν κλείσει ακόμα οι εκκρεμότητες με τις ανανεώσεις στη Νίκαια. Ο Ιωνικός θέλει να κρατήσει Κάνιας, Λενίς και Τουράμ, αλλά ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με κανέναν. Ο Καμπράλ πάλι δείχνει να… απομακρύνεται.

Παράλληλα τρέχει και το κομμάτι της ενίσχυσης της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, Σερβιλάκης και Αντούνες έχουν συμφωνήσει, ενώ παίκτης του Ιωνικού πρέπει να θεωρείται και ο Γάλλος Ζινεντίν Μασάς.

Οι προτάσεις «βροχή» στους ανθρώπους που ασχολούνται με τα μεταγραφικά του κλαμπ. Άλλοι εξετάζονται, αλλά δεν προχωρούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, στην ομάδα της Νεάπολης έχει προταθεί ο Ηλίας Τσέλιος. Ο 24χρονος κεντρικός μέσος που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Super League 2 με την Ξάνθη, καταγράφοντας 30 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πετυχαίνοντας και πέντε γκολ. Μια περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ρίξει το βάρος σε θέσεις που η ομάδα ψάχνει βασικούς. Οπως στα εξτρέμ, αφού μετά και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Καμπράλ, έχει προκύψει κενό.

Αρκετές οι περιπτώσεις από Λατινική Αμερική που «βλέπουν» οι Νικαιωτές. Πληροφορίες του Sportime αναφέρουν οτι κάποιες εξ αυτών έχουν ξεχωρίσει. Όπως του 23χρονου αριστερού εξτρέμ, Ντανίλο Γκόμες, ο οποίος ανήκει στην Σάο Πάουλο και παίζει ως δανεικός στην Πόντε Πρέτα και έχει αγωνιστεί ως βασικός και στα οκτώ παιχνίδια της ομάδας του, ωστόσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται, σύμφωνα με τα όσα έχει μεταφέρει και στην ομάδα στην οποία ανήκει και στον εκπρόσωπο του, οτι θέλει να κάνει το βήμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button