Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νίκη για τον Βόλο!

Την δεύτερη του νίκη στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου πέτυχε ο Βόλος, ο οποίος κέρδισε με 2-0 εντός έδρας τον Τηλυκράτη, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του μίνι πρωταθλήματος ανόδου.

Στις νίκες και δη άμεσα επέστρεψε ο Βόλος ο οποίος πέτυχε την δεύτερη του εντός έδρας νίκη στην διαδικασία των Play -Off ανόδου. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν αυτή η οποία ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι από τους νησιώτες και στο 10΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς με το σουτ του Μάντζη να καταλήγει άουτ. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι «κυανέρυθροι» το πέτυχαν στο 13΄ με την προβολή του Γκαλίτσιου μετά από φάουλ του Πίτου Γκαρσία.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 21΄ με το σουτ του Πίτου Γκαρσία να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Καραγκούνη και εν συνεχεία στο 24΄, με τον Ηλιόπουλο να βγαίνει τετ α τετ με τον Καραγκούνη τον τελευταίο όμως να τον νικά και να διατηρεί το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Αντρέα Παντζιαρά προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που στο 58΄ έφτασαν κοντά στο να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, ο Μελισσόπουλος όμως από ευνοϊκή θέση αστόχησε. Στο 59΄ ο Βόλος είχε μια ακόμα καλή στιγμή για γκολ, η κεφαλιά όμως του Μάντζη δεν είχε την κατάληξη που αυτό ήθελε.

Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να το πετύχουν οι φιλοξενούμενοι στο 68΄ με την σέντρα- σουτ του Γραμματικόπουλου να αποκρούεται με δυσκολία από τον Μπουργάνη. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον σκορ, ο Πέντα στο 73΄ με σουτ έκανε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (32′ Μελισσόπουλος), Πέντα (76′ Πιαστόπουλος), Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία (82′ Ζέρης), Ηλιόπουλος (88′ Μηλιώτης).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Αντρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Καλογέρης, Βασίλας, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης (76′ Μπαλογιάννης), Περιστέρης (70′ Πετράκος), Φέτσης, Γραμματικόπουλος (84′ Γεωργάκης), Καταγής Γ., Γκίκα (54′ Καββαδίας).

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button