Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Φόντεν: Στα 20 του χρόνια έχει όσους τίτλους μέτρησαν οι Λάμπαρντ, Κριστιάνο και Βιεϊρά!

Το ταλέντο του, η ποδοσφαιρική του τύχη και οι συγκυρίες οδήγησαν το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στην Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και ο 20χρονος Φιλ Φόντεν έχει πλέον όσα πρωταθλήματα πανηγύρισαν αστέρες που πέρασαν από την Premier και... αδικήθηκαν!

Το ταλέντο του, η ποδοσφαιρική του τύχη και οι συγκυρίες οδήγησαν το ποδοσφαιρικό του ταξίδι στην Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και ο 20χρονος Φιλ Φόντεν έχει πλέον όσα πρωταθλήματα πανηγύρισαν αστέρες που πέρασαν από την Premier και… αδικήθηκαν!

Ο Φιλ Φόντεν είναι ένα παιδί. Είναι ακόμα 20 ετών. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον έχει δουλέψει και τον έχει διαχειριστεί τόσο ώστε να παρουσιάζεται απίστευτα ώριμος σε αυτό το σημείο της ζωής και της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Λόγω της ηλικίας του έχει αυτό το σκεπτικό πως μπορεί να πετύχει τα πάντα και να νικήσει τον οποιονδήποτε» είχε αναφέρει ο Καταλανός προπονητής πριν από καιρό για τα… χαλινάρια που έχει αναγκαστεί να τραβήξει ορισμένες φορές με τον παίκτη και τον αυθορμητισμό του στο γήπεδο.

Από το βράδυ της Τρίτης, 11ης Μαΐου του 2021, ο Φιν Φόντεν πλέον έχει πανηγυρίσει τρία πρωταθλήματα Premier League, ισοφαρίζοντας την επίδοση των Λάμπαρντ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Βιεϊρά που έβαλαν την υπογραφή τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα αλλά δεν κατέκτησαν την κορυφή όσες φορές θα άρμοζε για την ποιότητά τους!

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button