Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

«Τριάδα με απόδοση 11.95»

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα σήμερα Τετάρτη και στο κουπόνι πέρα από τους αγώνες για το CHL υπάρχουν και δυο παιχνίδια για τη Ligue 1 της Γαλλίας και παιχνίδια για το EFL Cup στην Αγγλία. Η επιλογή για σήμερα είναι πάλι τρία παιχνίδια σε ένα σύστημα “Τρίξι”, πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τις σημερινές επιλογές μας.

ΛΙΛ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 20:00

Η Λίλ ενώ ξεκίνησε με βλέψεις προς την κορυφή πάλι άρχισε τις περσινές αμυντικές ανωριμότητες. Δέχτηκε κόκκινη κάρτα και έμεινε με δέκα παίχτες από το πρώτο ημίχρονο στο 39΄με τον Αμπουμπακαρι να κάνει ένα αχρείαστο σκληρό φάουλ. Στην συνέχεια δέχτηκε γκολ από την Αμίαν στο 70΄και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Η Σέντ Ετιέν με μια νίκη και μια ισοπαλία ξεκίνησε καλά την σεζόν με επιθετικούς προσανατολισμούς αλλά με πρόβλημα και στην άμυνα καθώς δέχτηκε τέρμα και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Θεωρώ πως το παιχνίδι πιθανόν να έχει νεύρα και ειδικά αν η Λίλ βρεθεί πίσω στο σκορ ίσως περάσει το όριο των καρτών . Θα πάμε με το over 2.5 κάρτες για την Λίλ στην εξαιρετική απόδοση 2.50.

Δες εδώ περισσότερα προγνωστικά από το us-sportsbet.com

ΝΙΣ-ΜΑΡΣΕΙΓ 22:00

H Νίς ξεκίνησε φέτος με πολλά προβλήματα την χρόνια με πολύ μικρο μπάτζετ και πολλούς νεαρούς και άπειρους παίχτες. Τα καταφέρνει όμως πολύ καλά μέχρι στιγμής και στις δυο πρώτες αγωνιστικές έχει καταφέρει να μαζέψει 6 βαθμούς με 2 στις 2 νίκες. Η Μαρσέιγ απ την άλλη δεν ξεκίνησε καθόλου καλά με 1 ήττα και 1 ισοπαλία και 1 μόλις βαθμό. Και ήδη οι πρώτες γκρίνιες άρχισαν στα παράλια της Μασσαλίας. Το υλικό υπάρχει και είναι πολύ καλό, ο κορμός είναι σχεδόν ίδιος με πέρσι όποτε δεν υπάρχει δικαιολογία. Και με την προσθήκη του Μπενετέντο στην επιθετική γραμμή η Μαρσέιγ μπορεί σίγουρα και καλύτερα. Θα πάμε με το 2Χ & over 1.5 με απόδοση 1.95.

Δες εδώ περισσότερα προγνωστικά από το us-sportsbet.com

MΠΕΡΝΛΙ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 21:45

H Μπέρνλι έχει απολογισμό 1-1-1 σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές για την Πρέμιερ Λίγκ. Δεν ξεκίνησε άσχημα αλλά προς το παρόν δεν δείχνει τόσο σφιχτή όσο πέρσι μιας και τα 2 παιχνίδια ήταν over 2.5 και το άλλο g/g. Η Σάντερλαντ απ την άλλη και φέτος εμφανίζει τις ίδιες επιθετικές αρετές και τις ίδιες αμυντικές αδυναμίες. Η Σάντερλαντ δέχεται εύκολα γκολ αλλά σκοράρει και αρκετά εύκολα. Έχει 6/6 g/g και 4/6 g/g & over 2.5. Και οι δυο θέλουν να προχωρήσουν στον θεσμό και πιθανόν να πιέσουν για ένα γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Θα πάμε με το g/g & over 2.5 σε  αυτό το παιχνίδι με απόδοση 2.45.

Δες εδώ περισσότερα προγνωστικά από το us-sportsbet.com

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΛΙΛ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

over 2.5 κάρτες για την Λίλ (2.50)

ΝΙΣ-ΜΑΡΣΕΙΓ

2Χ & over 1.5 (1.95)

MΠΕΡΝΛΙ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

g/g & over 2.5 (2.45)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΡΙΑΔΑΣ : 11.95

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ

Παίζουμε σύστημα 2-3 ή αλλιώς «Τρίξι» δημιουργώντας τέσσερις στήλες, τρεις δυάδες και μια τριάδα δηλαδή, και ποντάρουμε ισόποσα. Αν βγει έστω μια δυάδα παίρνουμε πίσω το ποντάρισμα μας. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα, το να παίξουμε μονό αποδεκτό είναι ο καλύτερος τρόπος πονταρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button