ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φαντομάδες: “Ελπίζουμε στο θαύμα -Διπλό στη Λεωφόρο”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους του ΠΑΣ Λαμία, ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους του ΠΑΣ Λαμία, ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ανακοίνωση:

Ημιτελικά κυπέλλου περιλαμβάνει το προγράμμα για τη ΛΑΜΙΑΡΑ μας σήμερα!

Μεγάλη Τετάρτη και διανύοντας τη βδομάδα των παθών,ελπίζουμε στο θαύμα που αντιστοιχεί στο ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!

Ένα αποτέλεσμα που θα μας φέρει μια ανάσα από το απόλυτο όνειρο, που δεν είναι άλλο από τη παρθενική μας συμμετοχή σε ένα τελικό κυπέλλου..!! Ίσως φαντάζει μακρινό και απίθανο,ωστόσο κανείς δε θα μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε!

Είναι ένα ματς διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα και πρέπει να δείξετε το κάτι παραπάνω! ΠΡΩΤΟΣ και ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ στόχος είναι η ΠΑΡΑΜΟΝΗ αλλά εδώ που φτάσαμε όλα τα ματς είναι τελικοί ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ 100 ΤΑ 100!
ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΜΕΧΡΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΔΑΚ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

Υ.Γ Και πείτε ότι θέλετε.. ξερετεεε…. όλοι εσείς που ξανά βγήκατε από τα λαγούμια σας το τελευταίο δίμηνο… γουστάρουμε που βγάζετε μίσος και κόμπλεξ.. ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΝΟ ΛΑΜΙΑ.. Έννοια σας και θα τα πούμε ένα χεράκι στο τελικό μας απολογισμό…

Για μας τους τρελούς και γραφικούς!! Που Γουστάρουμε και θα γουσταρουμε ότι και αν γίνει !!! Γιατί Στο τέλος εξάλλου, εμείς εδώ θα είμαστε…FORZA LAMIARA !

Διαβάστε επίσης

Back to top button