ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Ποιος είναι ο «δήμιος» του ΠΑΣ Λαμία; (vids)

Ποιον ποδοσφαιριστή «φοβάται» ο ΠΑΣ Λαμία;

Ποιον ποδοσφαιριστή «φοβάται» ο ΠΑΣ Λαμία; Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, η «εξάρα» και ο παίκτης έκπληξη!

Ψάχνοντας… όλο και κάτι καλό βρίσκεις τελικά. Σε μία τέτοια αναζήτησή μας, βρήκαμε τον ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία.

Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν πανηγυρίσει γκολ τους, δυστυχώς σε αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά αξίζει να τους μάθουμε ή να τους θυμηθούμε.

Ο πρώτος λοιπόν, λίγο πολύ καταλάβατε ποιος είναι. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός αρχισκόρερ του πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει σε 5 αγώνες τον ΠΑΣ Λαμία και να σκοράρει 6 γκολ. Είναι πρώτος στη λίστα και αυτό το χρωστάει εν πολλοίς στον αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός 0-6, όπου και πέτυχε τα 3 γκολ από τα συνολικά 6 της ομάδας του.

Ο δεύτερος, είναι ένας ποδοσφαιριστής όπου σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει φτάσει κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Λαμίας τουλάχιστον δύο φορές. Αναφερόμαστε φυσικά στον Αμπιόλα Ντάουντα. Ο Νιγηριανός σέντερ φορ έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ 9 φορές με τρεις διαφορετικές ομάδες και έχει σκοράρει 5 γκολ στο σύνολο.

Πάμε στον τρίτο και εδώ είναι η έκπληξη. Ο τρίτος ποδοσφαιριστής που έχει τα περισσότερα τέρματα κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία, είναι αυτός που έχει φέτος μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σωτηριία της ομάδας. Ο λόγος για τον Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος έχει σκοράρει στα δίχτυα της Λαμίας 4 φορές σε 4 αγώνες.

Την τρίτη θέση ο Σέρβος την μοιράζεται βέβαια με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει βρει δίχτυα 4 φορές κόντρα στους «κυανόλευκους» σε 8 αγώνες με τρεις διαφορερικές ομάδες. Ο επόμενος, είναι ο νεαρός Χρήστος Τζόλης. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, έχει αντιμετωπίσει την ομάδα της Φθιώτιδας σε 4 αγώνες και σκοράρει 4 γκολ. Τελευταίος με 4 γκολ κατά του ΠΑΣ, είναι ο Γιώργος Μασούρας. Πλέον, φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού όμως στα 12 ματς που έχει βρει αντίπαλό του τη Λαμία έχει σκοράρει 4 γκολ με δύο διαφορετικές ομάδες.

Αυτοί που τους ακολουθούν είναι οι εξής:

PAEEK50
PAS Giannina70
Spartak Moscow41
Olympiacos Piraeus83
Volos NPS50
Olympiacos Piraeus60
Olympiakos Nicosia80
Retired21
Atromitos Athen60
Doxa Dramas41
Fenerbahce SK42
Apollon Smyrnis120
AEK Athens70
PAO Koufalion40
PAOK Thessaloniki81
FC Toulouse30
Göztepe11
AE Larisa80
GS Kallithea20
playerCurrent club   
Rosenborg BK30
Atromitos Athen100
Akropolis IF20
Apollon Smyrnis100
Apollon Limassol52
AS Saint-Étienne60
Aris Thessaloniki63
Asteras Tripolis40
AEK Athens103
Panathinaikos Athens20
Ascoli Calcio30
Al-Fateh30
AEK Athens40
Unknown20
OFI Crete41
Atromitos Athen70
Doxa Kato Kamilas20
PAOK Thessaloniki61
Asteras Tripolis40
Al-Ittihad Jeddah30
Fortuna Sittard50

Διαβάστε επίσης

Back to top button