Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό η Κακουράτου!

Μετά από μία δύσκολη σεζόν με τον ΑΟ Λαμίας, η έμπειρη λίμπερο Ξένια Κακουράτου αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπου θα αντικαταστήσει την Αρέτα Κονόμι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Μετά από μία δύσκολη σεζόν με τον ΑΟ Λαμίας, η έμπειρη λίμπερο Ξένια Κακουράτου αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπου θα αντικαταστήσει την Αρέτα Κονόμι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός θα αντικαταστήσει την κορυφαία λίμπερο Αρέτα Κονόμι με δύο παίκτριες, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το ρόστερ του με Παπαφωτίου, Χατζηευστρατιάδου, ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντηση της Κούμπουρα. Τα ρόστερ των τριών ομάδων.

Το κόλπο του Ολυμπιακού για τη θέση λίμπερο (ρόστερ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ)
Η αποχώρηση της Αρέτας Κονόμι είναι μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό, που θα καταθέσει βέβαια το δελτίο της σε περίπτωση που θέλει να επανέλθει, όπως έγινε στο παρελθόν, ενώ το κενό της θα καλύψουν δύο παίκτριες, η Ξένια Κακουράτου και η Σία Τοτσίδου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα παίζει σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Κουτίνιο με την Κακουράτου ως λίμπερο για την άμυνα και την Τοτσίδου ως λίμπερο για την υποδοχή, προκειμένου να καλύψουν με επιτυχία το κενό της Κονόμι, αφού καθεμία είναι πολύ καλή στον τομέα που προαναφέραμε.

Βέβαια η δυναμική του Ολυμπιακού θα εξαρτηθεί από τις ξένες ακραίες και ως γνωστόν περιμένει απαντήσεις από παίκτρια που έχει ατού την επίθεση και άλλη μία που διακρίνεται για την υποδοχή, χωρίς να αποκλείεται η παραμονή της αμερικανίδας Χουντ.

Ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση της Παπαφωτίου έκανε ματ και ολοκλήρωσε το ρόστερ του, απομένει η ανακοίνωση της Τσέχας κεντρικής Βερόνικα Τρίνκοβα και της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου, με την Αθηνά να προτιμά το “τριφύλλι” αντί του ΠΑΟΚ, του ΑΟ Θήρας και της ΑΕΚ γιατί θα πάρει παλιά οφειλόμενα 10.000 ευρώ και θα είναι κοντά στην οικογένεια της μετά από 7 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο εξωτερικό.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ αναζητά ξένη πασαδόρο, ενώ η παρουσία της Μόνι Πότοκαρ θα εξαρτηθεί από την αυριανή απάντηση της Σέρβας Κούμπουρα. Αν η υψηλόσωμη διαγώνια απαντήσει θετικά, τότε θα παραμείνει και η Σλοβένα που είναι από τις πιο θετικές παρουσίες στον σύλλογο. Διαφορετικά θα πάει για υψηλόσωμη ακραία που θα τελειώνει τις ψηλές μπάλες. Οι … στοιχηματικές εταιρείες ποντάρουν στην παραμονή της λόγω ύπαρξης αισθήματος στη Θεσσαλονίκη. Η Όλγα Βεργίδου εξάλλου θα αναζητήσει νέα ομάδα στο εξωτερικό.

Ολυμπιακός

Διαγώνιες: Σάσι Χίπε(Γερ)

Ακραίες: Όγκοστ Τέιλορ(ΗΠΑ;), Μαρία Γενιτσαρίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς

Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Ηλιόνα Κελεσίδου, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Λίμπερο: Ξένια Κακουράτου, Σία Τοτσίδου

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Παναγιώτα Ξανθοπούλου

Προπονητής: Ζιλ Κουτίνιο (Κούβα)

Παναθηναϊκός

Διαγώνιες: Μαργαρίτα Στεπανένκο(Αζερ), Mαρία Τσιτσιγιάννη

Ακραίες: Μάρεθ Γκροθούες(Ολλ), Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Εύα Χαντάβα

Πασαδόροι: Αθηνά Παπαφωτίου, Πηνελόπη Παπαστεργίου

Λίμπερο: Πένυ Ρόγκα, Ξηντάρα Εβίτα

Κεντρικές: Ναταλία Μεταξά, Βερόνικα Τρίνκοβα(Τσεχ), Έμιλυ Κωνσταντέλου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου

Προπονητής: Απόστολος Οικονόμου

ΠΑΟΚ

Πασαδόροι: Ξένη, Ηλιοπούλου Ελισσάβετ

Ακραίες: Λίτσα Μερτέκη, Μόνι Πότοκαρ(;), Μαρία Κλέκπου, Κυπαρίσση Σταματία

Κεντρικές: Πολυνοπούλου Ιωάννα, Άννα Καλαντάτζε, Τσιόγκα Ανδρομάχη

Διαγώνιες: Κούμπουρα Μίλιτσα(;)

Λίμπερο: Ξανθοπούλου Μαρτίνα, Γεωργιάδου Ευδοξία

Προπονητής: Τάκης Φλώρος

πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button