ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έτοιμος να «σπάσει» το ρεκόρ του ο Αντέτζο! (pic)

Όταν μιλάμε για «βιονικούς» ποδοσφαιριστές στον ΠΑΣ Λαμία, πρώτος στη λίστα βρίσκεται πάντα ένας παίκτης. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Αντέτζο.

Όταν μιλάμε για «βιονικούς» ποδοσφαιριστές στον ΠΑΣ Λαμία, πρώτος στη λίστα βρίσκεται πάντα ένας παίκτης. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Αντέτζο.

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός ήρθε στη Λαμία το καλοκαίρι του 2018 και από εκείνη την ημέρα έχει γίνει κομμάτι του συλλόγου. Σταθερός αμυντικός, με πάθος και βρίσκει αρκετά συχνά δίχτυα. Πολλές από τις εμφανίσεις του και τα γκολ του έχουν δώσει στον ΠΑΣ βαθμό ή και βαθμούς και είναι σίγουρα ένας εκ των κορυφαίων τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο.

Ο Αντέτζο τώρα λοιπόν, όπως έχει γίνει αναφορά κι΄άλλη φορά, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δύσκολα χάνει παιχνίδι. Παίρνει απανωτά 90λεπτα στα πόδια του και ευτυχώς χωρίς να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Μάλιστα, στη δεύτερη σεζόν του στη Λαμία έκανε ρεκόρ καριέρας όσο αφορά τα αγωνιστικά λεπτά καθώς έπαιξε 2908΄σε 31 αγώνες. Η προηγούμενη εξαιρετική του επίδοση ήταν το 2014-2015 όταν έπαιζε στην ΑΕΛ Καλλονής. Τότε, είχε 31 ματς και 2874 λεπτά συμμετοχής.

Φέτος όμως ο 31χρονος αμυντικός έχει τη δυνατότητα να «σπάσει» το περσινό του ρεκόρ σε λεπτά συμμετοχής. Έως τώρα, έχει εμφανιστεί σε 30 αγώνες με 2862΄. Αν καταφέρε τώρα ο Αντέτζο να παίξει στο τελευταίο ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης για ένα ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα για 45+2 λεπτά, τότε θα σπάσει το ρεκόρ του και θα ξεπεράσει τα 2908 λεπτά που είχε τη σεζόν 2019-2020.

Στην περίπτωση τώρα που αγωνιστεί για 90λεπτά, τότε θα μιλάμε για ξεκάθαρο ρεκόρ λεπτών συμμετοχής από τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας…

Δείτε τα λεπτά συμμετοχής του Ντάνιελ Αντέτζο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button