Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δούλεψε ξεχωριστά με άμυνα και επίθεση ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ στη σημερινή προπόνηση, στο ένα συμμετείχαν όσοι βρίσκονται στην επιθετική και στο άλλο όσοι αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή. #slgr #panathinaikosfc #Jovanovic #slgrinterwetten

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ στη σημερινή προπόνηση, στο ένα συμμετείχαν όσοι βρίσκονται στην επιθετική και στο άλλο όσοι αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή.

Για 90 λεπτά προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί και συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό το Σάββατο στη Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κυκλοφορία μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς. Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Το ένα γκρουπ αποτελούταν από τους επιθετικούς και το άλλο από τους αμυντικούς. Ο λόγος που το έκανε αυτό ο Σέρβος ήταν γιατί ήθελε να δείξει στους παίκτες τι ακριβώς επιθυμεί να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Την ίδια στιγμή, ατομικό έκανε και σήμερα ο Βέλεθ, ο οποίος από αύριο αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Θεραπεία έκαναν οι Μακέντα- Χατζηθεοδωρίδης.

Τέλος, απόντες ήταν οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας, Χριστογεώργος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button