ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

SuperLeague: Το πρωτάθλημα Κ19 θα ολοκληρωθεί με το φινάλε του Α’ γύρου

Λύση σε ένα πρόβλημα που αφορούσε το πρωτάθλημα υποδομών της Super League και συγκεκριμένα στις ηλικίες κάτω των 19 έδωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Λύση σε ένα πρόβλημα που αφορούσε το πρωτάθλημα υποδομών της Super League και συγκεκριμένα στις ηλικίες κάτω των 19 έδωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη αυτό που αποφασίστηκε είναι πως ο τίτλος θα κριθεί μέσα από την ολοκλήρωση του Α γύρου.

Αξίζει να τονιστεί ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ισοβαθμούν στην κορυφή του πρωταθλήματος των Κ-19 με 18 πόντους, με τον «Δικέφαλο» να έχει να δώσει 7 αγώνες και τους Πειραιώτες ακόμα 6, ενώ σε ενδεχόμενη ισοβαθμία οι Θεσσαλονικείς προηγούνται χάρη στη νίκη τους στο παιχνίδι που έχει πραγματοποιηθεί νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Η Super League ανακοίνωσε επίσης ότι προτίθεται να προτείνει την πραγματοποίηση του Κυπέλλου όπως στην προ κορωνοϊου εποχή, κρατώντας μία επιφύλαξη για την καταλληλότητα των γηπέδων ειδικά όσον αφορά στις ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών που αναμένεται να συμμετέχουν εκ νέου στον θεσμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Super League, όπως αποστείλει στην ΕΠΟ τροποποιημένη προκήρυξη, στην οποία θα προβλέπεται η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Super League K19 με το πέρας του α’ γύρου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 με τη μορφή που είχε κατά την προ-COVID19 περίοδο με την επιφύλαξη της καταλληλότητας των γηπέδων ομάδων ερασιτεχνικών κατηγοριών ή / και της Football League για τις περιπτώσεις που τυχόν αγωνισθούν εναντίον ομάδων της Super League.

Διαβάστε επίσης

Back to top button