Άλλα αθλήματα

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου! (pics)

Ο 13χρονος ταλαντούχος οδηγός από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας, Αλέξανδρος Παπαευθυμίου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο 13χρονος ταλαντούχος οδηγός από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας, Αλέξανδρος Παπαευθυμίου συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Με δύο νέους ταλαντούχους οδηγούς συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο ένας ήταν ο 16χρονος Τζώρτζης Μαρκογιάννης και ο άλλος ο οδηγός της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας, Αλέξανδρος Παπαευθυμίου.

Ο Παπαευθυμίου θα συμμετέχει στο FIA Karting Academy Trophy και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Υφυπουργό.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υφυπουργού:

Νέα ταλέντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Συναντήθηκα σήμερα με δύο νέους ταλαντούχους οδηγούς τον 16χρονο Τζώρτζη Μαρκογιάννη και τον 13χρονο Αλέξανδρο Παπαευθυμίου που τις επόμενες μέρες και οι δύο ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να συμμετέχουν σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης έχει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Πωλ Ρικάρντ όπου ξεκινά το Ιταλικό πρωτάθλημα FIA F4 CHAMPIONSHIP. Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου συμμετέχει στο FIA KARTING ACADEMY TROPHY.

Οι δυο νεαροί Έλληνες αθλητές δίνουν τη δική τους μάχη με πολλές δυσκολίες που όμως τα καταφέρνουν και μας κάνουν υπερήφανους. Φιλοδοξούμε η Ελλάδα στο μέλλον να έχει πολλές, αξιόλογες και στο υψηλότερο επίπεδο συμμετοχές όπως αυτές του Τζώρτζη και του Αλέξανδρου. Εύχομαι από καρδιάς η εξέλιξή τους να φθάσει στο ανώτερο δυνατό επίπεδο γιατί όχι και μέχρι τη F1.

Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη να στηρίξει ένα σπουδαίο άθλημα που μέχρι σήμερα ήταν «παρεξηγημένο», το μηχανοκίνητο αθλητισμό, να στηρίξει τους αθλητές και να τους δώσει τη δυνατότητα να προπονούνται σε ασφαλείς σύγχρονες υποδομές, εδώ στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button