Άλλα αθλήματα

MotoGP: Ακυρώθηκε το GP Φινλανδίας

To MotoGP ανακοίνωσε πως το GP Φινλανδίας δεν θα διεξαχθεί στο 2021, ενώ θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες στην Αυστρία.

To MotoGP ανακοίνωσε πως το GP Φινλανδίας δεν θα διεξαχθεί στο 2021, ενώ θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες στην Αυστρία.

Λιγα λεπτά μετά την έναρξη της πρώτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών, η FiM, μαζί με τις IRTA και Dorna ανακοίνωσαν πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας στην Φινλανδία.

Η πανδημία της Covid-19, όπως επίσης και οι περιορισμοί μετακίνησης προς τη σκανδιναβική χώρα, επέφεραν την ακύρωσή του.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 11 Ιουλίου.Στη θέση του GP Φινλανδίας προστέθηκε δεύτερος αγώνας στην Αυστρία και το Red Bull Ring. To GP Στυρίας επιστρέφει το 2021 στις 8 Αυγούστου, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα διεξαχθεί το GP Αυστρίας στην ίδια πίστα.Όμως είδαμε επιπλέον αλλαγές στο πρόγραμμα του MotoGP για το 2021.

Οι αγώνες σε Ιταλία, Καταλονία, Γερμανία και Ολλανδία θα διεξαχθούν κανονικά, ενώ το καλοκαιρινό διάλειμμα θα ξεκινήσει δύο εβδομάδες νωρίτερα. Το κενό που υπάρχει πλέον είναι πάνω από ένα μήνα μέχρι το διπλό αγώνα στην Αυστρία.

Το MotoGP σκοπεύει να πραγματοποιήσει κανονικά τους αγώνες εκτός Ευρώπης, με τα GP Ιαπωνίας, Ταϊλάνδης, Αυστραλίας και Μαλαισίας να παραμένουν στο πρόγραμμα. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στηνΒαλένθια στις 14 Νοεμβρίου.Στο ανανεωμένο πρόγραμμα αξίζει να σημειωθεί πως τα GP Η.Π.Α. και Αργεντινής δεν έχουν ακυρωθεί επίσημα αλλά παραμένουν στη λίστα αγώνων που έχουν αναβληθεί.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button