ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προς παραμονή ο Μπεχαράνο! / Υπήρχε ενδιαφέρον και από το εξωτερικό

Όλα δείχνουν πως τελικά ο Ντάνι Μπεχαράνο θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και την επόμενη σεζόν. Διαβάστε τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Όλα δείχνουν πως τελικά ο Ντάνι Μπεχαράνο θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και την επόμενη σεζόν. Διαβάστε τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Μία από τις προτεραιότητες που έχει η Λαμία στις ανανεώσεις των συμβολαίων της είναι ο Ντάνι Μπεχαράνο. Βασικός και αναντικατάστατος στα 2,5 χρόνια που βρίσκεται εκεί ο Βολιβιανός.

Με τις χρονιές που έχει κάνει ο 27χρονος, δεδομένο ήταν πως θα υπάρξει ενδιαφέρον. Όπως αναφέρει το Sportime, ο Απόλλων Σμύρνης περίμενε στη γωνία. Δεν ήταν, μάλιστα, η μοναδική ομάδα που έπρεπε να ανταγωνιστεί η Λαμία προκειμένου να τον κρατήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν και δύο κλαμπ από το εξωτερικό που παρακολουθούσαν στενά τις εξελίξεις. Ωστόσο, φαίνεται πως οι «κυανόλευκοι» τις τελευταίες μέρες και βλέποντας το ενδιαφέρον που υπάρχει, αποφάσισαν να κάνουν ρελάνς. Η πρόταση ανανέωσης βελτιώθηκε και αυτομάτως οι πιθανότητες παραμονής του ανέβηκαν κατακόρυφα.

Εάν δεν προκύψει κάποια μεγάλη αλλαγή την τελευταία στιγμή, ο Μπεχαράνο θα παραμείνει στη Λαμία. Είναι ικανοποιημένος με όσα άκουσε εκεί, γνωρίζει ότι θα έχει και τη νέα σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που τους εκτιμά και τον εκτιμούν.

Επαφές αυτό το χρονικό διάστημα γίνονται και με άλλους παίκτες που μένουν ελεύθεροι. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος αυτές θα ενταθούν και θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν πλήρως τα πράγματα. Η αίσθηση που υπάρχει στο κλαμπ, πάντως, είναι πως αυτούς που θέλει, θα τους κρατήσει.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button