FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προχωρούν οι εργασίες… κλειστό το ΔΑΚΛ!

Κλειστό θα παραμείνει το ΔΑΚ Λαμίας μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες έχουν αρχίσει οι εργασίες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας, έτσι ώστε να προλάβουν να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, αποφάσισε να κλείσει για έναν μήνα περίπου το ΔΑΚΛ, έτσι ώστε να επισπευθούν οι εργασίες και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται τώρα, είναι η ανακαίνιση της αίθουσας Τύπου και ντόπινγκ, ενώ αναδιαμορφώνονται και τα αποδυτήρια, γηπεδούχων και φιλοξενούμενων.

Όπως ενημερωθήκατε και εχθές, οι βάσεις το στέγαστρο έχουν ήδη μπει και το μόνο που περιμένουν είναι τις δοκούς στήριξης, οι οποίες θα έρθουν από την Ιταλία. Επίσης, γίνονται και αντικαταστάσεις των σπασμένων καθισμάτων και τοποθετούνται και χημικές τουαλέτες.

Τέλος, απομένουν και τα δημοσιογραφικά μπουθ.

Η διαφαινόμενη αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, θα ευννοήσει όπως όλα δείχνουν τις εργασίες στο ΔΑΚΛ, ελπίζοντας όλοι να είναι έτοιμο το γήπεδο, καθώς θυμίζουμε πως τη 2η αγωνιστική ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, εντός έδρας.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button