Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ντέρμπι κορυφής σε Βέροια και Λιβαδειά, δύσκολες δοκιμασίες για ΠΑΟΚ Β και Παναθηναϊκό Β

Το ντέρμπι κορυφής Βέροια – Λάρισα (15:30 ΕΡΤ3) και Λεβαδειακός - Καλλιθέα (15:00 ERTSPORTS) καθώς και οι αναμετρήσεις Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β (15:00), Παναθηναϊκός Β – Εργοτέλης (15:00) ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της SL2. #slgr2 #πρόγραμμα #αγώνες #season2021_2022

Το ντέρμπι κορυφής Βέροια – Λάρισα (15:30 ΕΡΤ3) και Λεβαδειακός – Καλλιθέα (15:00 ERTSPORTS) καθώς και οι αναμετρήσεις Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β (15:00), Παναθηναϊκός Β – Εργοτέλης (15:00) ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της SL2.

Εμβόλιμη αγωνιστική δραστηριότητα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης (9/3), για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Στις 15:30 στη Βέροια, για τον Βόρειο όμιλο θα γίνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Βέροια και την Λάρισα. Η «Βασίλισσα του Βορρά» θέλει το τρίποντο, για να ξεφύγει στο +6 από τους «βυσσινί», ενώ η «Βασίλισσα του κάμπου» από την πλευρά της θέλει το τρίποντο, προκειμένου για να ισοβαθμήσει μαζί της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ενδιαφέρον για τον ίδιο όμιλο είναι και το ματς της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον ΠΑΟΚ που θα αρχίσει στις 15:00. Οι «κιτρινόμαυροι» του Περικλή Αμανατίδη, οι οποίοι προέρχονται από τις δύο σερί νίκες απέναντι σε Βέροια εντός και Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους.

Στον αντίποδα οι «ασπρόμαυροι» του Πάμπλο Γκαρσία μετά την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου θέλουν το τρίποντο, που θα τους δώσει την δυνατότητα να αναρριχηθούν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Επίσης ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι και αυτή στις Σέρρες μεταξύ του τοπικού Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού Β που θα αρχίσει επίσης στις 15:00.

Τα «λιοντάρια» θέλουν το τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» του Αριέλ Ιμπαγάσα για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Επίσης για τον ίδιο όμιλο στις 15:00, θα γίνουν οι αγώνες Ξάνθη – Νίκη Βόλου, Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Πόντου – Τρίκαλα και Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας, ενώ το ματς του Πιερικού με τον Ολυμπιακό Βόλου αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Όσον αφορά τον Νότιο όμιλο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση κορυφής ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Καλλιθέα που θα αρχίσει στις 15:00.

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Ταουσιάνη μετά την εκτός έδρας νίκη τους απέναντι στην Ιεράπετρα θέλουν το τρίποντο προκειμένου να αυξήσουν την διαφορά τους από την δεύτερη θέση στους 8 βαθμούς, ενώ από την πλευρά της η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προκειμένου να βρεθεί στο -2 από την κορυφή.

Επίσης ενδιαφέρον ματς είναι κι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β και τον Εργοτέλη, που θα αρχίσει επίσης στις 15:00. Οι «πράσινοι» του Χαβιέ Βάθκεθ, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, εν αντιθέσει με τους Κρητικούς του Νίκου Μπαδήμα, οι οποίο μετά το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασαν απέναντι στην ΑΕΚ θέλουν το ίδιο και κόντρα στο «τριφύλλι».

Για τον ίδιο όμιλο επίσης στις 15:00 θα γίνουν ακόμα τα ματς ΑΕΚ Β – Διαγόρας, Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη, Κηφισιά – Χανιά, Επισκοπή – Ζάκυνθος, Ρόδος – ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 14:00 θα γίνει το παιχνίδι Ηρόδοτος – Αιγάλεω.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

15:30 Βέροια – Λάρισα ΕΡΤ3

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β

15:00 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Β

15:00 Ξάνθη – Νίκη Βόλου

15:00 Θεσπρωτός – Αλμωπός Αριδαίας

15:00 Απόλλων Πόντου – Τρίκαλα

15:00 Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας

Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου Αναβλήθηκε

Ρεπό: Καβάλα

 

Νότιος όμιλος

15:00 Λεβαδειακός – Καλλιθέα ERTSPORTS

15:00 Παναθηναϊκός Β – Εργοτέλης

15:00 ΑΕΚ Β – Διαγόρας

15:00 Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη

15:00 Κηφισιά – Χανιά

15:00 Επισκοπή – Ζάκυνθος

15:00 Ρόδος – ΟΦ Ιεράπετρας

14:00 Ηρόδοτος – Αιγάλεω

Ρεπό: Καραϊσκάκης

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button