Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ: Αυτά είπε στους παίκτες ο Αλέξης Κούγιας

Το πρωτάθλημα για την ΑΕΛ τελείωσε, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Το πρωτάθλημα για την ΑΕΛ τελείωσε, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αγωνιστικά υποβιβάστηκε, όμως, ο Αλέξης Κούγιας είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την παραμονή της ομάδας του με κάθε τρόπο. Ανεξάρτητα με το τι δήλωνε κατά καιρούς.

Τα όσα έχει στο μυαλό του, τα μετέφερε και στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «βυσσινί» ήθελαν το τρίποντο για παν ενδεχόμενο, το πήραν και στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ομάδας, τους μάζεψε για να τους μιλήσει στον αγωνιστικό χώρο. Το περιστατικό το «έπιασε» και ο τηλεοπτικός φακός.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε στους ποδοσφαιριστές του ότι «ίσως δεν έχουν τελειώσει όλα για εμάς εδώ. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις έως τα τέλη Μαΐου». Στη συνέχεια εξήγησε πως είναι πιθανό να πάει η ΑΕΛ στα μπαράζ και να αντιμετωπίζει εκεί τον δεύτερο της Super League 2. Ακόμη τόνισε πως «θα πρέπει να είστε επαγγελματίες ό,τι και να γίνει».

Όλα αυτά φυσικά γιατί ο ίδιος δείχνει να το πιστεύει πως στο τέλος θα αφαιρεθούν βαθμοί από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο υποστήριξε και στις δηλώσεις του στη Nova. Να σημειωθεί εδώ ότι οι Ηπειρώτες επισήμως ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button