Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η ΑΕΚ προσπαθεί να πείσει Πιέλ και Ντα Σίλβα»

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Και στην ΑΕΚ οι άνθρωποι της βρέθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα στο εξωτερικό με στόχο να προχωρήσουν τις υποθέσεις του προπονητή, αλλά και του Νταμιάν Ντα Σίλβα.

Οι Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης Παπαδημητρίου και Στάθης Ταυλαρίδης βρέθηκαν στο εξωτερικό σχεδιάζοντας την επόμενη ημέρα της Ενωσης και έχουν εξετάσει όπως σας αναφέραμε από το Sportime τον Κλοντ Πιελ και τον Τζουλιέν Στεφάν για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Αυτό μάλιστα επιβεβαιώνουν και οι Γάλλοι βάζοντας στο παιχνίδι και τον Νταμιάν Ντα Σίλβα της Ρεν, τον Νο1 στόχο της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας.

Στο δημοσίευμα του γαλλικού butfootballclub, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ηταν γνωστό πως η ΑΕΚ έχει στοχεύσει τον Νταμιάν Ντα Σίλβα και ο αμυντικός της Ρεν αποτελεί την προτεραιότητά της για τη νέα σεζόν. Στο τέλος του συμβολαίου του, του έχουν κάνει πρόταση για ανανέωση και αρνήθηκε. Ο 32χρονος έχει δελεαστεί από την πρόταση της ΑΕΚ και την ελληνική περιπέτεια. Ο Ιγκνάσιο Τζενουάρντι είπε την Τετάρτη ότι η ΑΕΚ θέλει πολύ τον Ντα Σίλβα, αλλά δεν είναι η μόνη επιλογή της στην Γαλλία».

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ από αύριο με την τρέχουσα σεζόν να έχει τελειώσει μπαίνει στο επίπεδο των… κρίσιμων αποφάσεων. Και το θέμα προπονητή, μαζί με την απόκτηση του Ντα Σίλβα είναι στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» ατζέντας.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button