Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ιμπραΐμοβιτς: Τον «κυνηγά» η UEFA για τις μετοχές σε στοιχηματική εταιρία

Ο Ιμπραΐμοβιτς παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA, και πλέον κινδυνεύει με βαριά καμπάνα. Η UEFA διέταξε σχετική έρευνα, ενώ ο πέλεκυς αναμένεται…ασήκωτος! 

Ο Ιμπραΐμοβιτς παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA, και πλέον κινδυνεύει με βαριά καμπάνα. Η UEFA διέταξε σχετική έρευνα, ενώ ο πέλεκυς αναμένεται…ασήκωτος! 

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA. Πλέον κινδυνεύει με βαριά καμπάνα. Υπαρκτό το ενδεχόμενο να επηρεαστεί και η Εθνική Σουηδίας.

Τα Μέσα της Σουηδίας έκανε την αποκάλυψη πως ο στράικερ της Μίλαν έχει το 10% των μετοχών στην μαλτέζικη εταιρία Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard! Κάτι τέτοιο, φυσικά αντίκειται στον κώδικα δεοντολογίας των UEFA και FIFA.

Ο 39χρονος σταρ εάν κριθεί τελικά ένοχος αναμένεται να…πονέσει! Το πρόστιμο, που προβλέπεται αγγίζει τις 100.000 και περιλαμβάνει ποινή αποκλεισμού μέχρι και τριών ετών από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα!

Τα παραπάνω επηρεάζουν και την Εθνική Σουηδίας, καθώς ο επιθετικός της Μίλαν έπαιξε στα δύο πρώτα ματς των προκριματικών με Γεωργία και Κόσοβο.

Η UEFA διέταξε σχετική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο…αθώος είναι ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής.

«Έχει διοριστεί σήμερα ένας ηθικός και πειθαρχικός επιθεωρητής της UEFA για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας σχετικά με πιθανή παραβίαση των πειθαρχικών κανονισμών της UEFA για τον κ. Zlatan Ibrahimovic για την ύπαρξη φερόμενου οικονομικού συμφέροντος σε μια εταιρεία στοιχημάτων», δήλωσε η UEFA σε δήλωση.

Μίλαν: Η επένδυση στον αντί-Ντοναρούμα

Η Μίλαν είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την απόκτηση του Μάικ Μενιάν σε περίπτωση που ο Ντοναροούμα αποχωρήσει από το Μιλάνο. Την περίπτωση του Μάικ Μενιάν έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της Μίλαν, σε περίπτωση αποχώρησης του Ντοναρούμα.

Οι άνθρωποι τον Ροσονέρι κοιτούν την «επόμενη μέρα» για τη θέση του τερματοφύλακα, για την επόμενη σεζόν. Το σενάριο αποχώρηση του Ντοναρούμα μοιάζει πιθανό, με την Γιουβέντους να δείχνει το επικρατέστερο φαβορί.

Στο Μιλάνο δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, εάν χάσουν τον ταλαντούχο τερματοφύλακα τους. Σύμφωνα με τα Μέσα στης Ιταλίας, ο Μάικ Μενιάν βρίσκεται κοντά κοντά σε συμφωνία για την μετακόμισή του.

Όπως προκύπτει, το ανερχόμενο ταλέντο της Λιλ έχει κλέψει τις…καρδιές των ανθρώπων της Μίλαν. Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο 25χρονος πορτιέρο των Γάλλων θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τη φαινόμενη ως νέα του ομάδα.

Θα βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό του 3 εκατ. ευρώ ετησίως και η Λιλ θα λάβει 15 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button