Άλλα αθλήματα

Ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του “Classic Rally Acropolis Legend (pics & vid)

Mε απόλυτη επιτυχία και πολλά…γκάζια ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη ημέρα και συνεχίζεται αύριο με την 2η, το Classic Rally “Acropolis Legend” .

Mε απόλυτη επιτυχία και πολλά…γκάζια ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη ημέρα και συνεχίζεται αύριο με την 2η, το Classic Rally “Acropolis Legend” .

Ο ΣΙΣΑ διοργάνωσε το διήμερο 15 & 16 Μαΐου 2021 το Classic Rally «Acropolis Legends», μία εκδήλωση για ιστορικά αυτοκίνητα και πολύ καλά προετοιμασμένα πληρώματα.

Το ράλλυ ξεκίνησε όπως πάντα από την Ακρόπολη για το 1ο σκέλος, από τους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης ενώ μετά τη Φυλή και τη Θίσβη η πρώτη ανασυγκρότηση έγινε στην Άμφισσα.

Αμυγδαλέα, Μηλέα, Στίλια, Κροκύλιο, Αρτοτίνα & Πενταγιοί είναι οι ειδικές που πέρασαν τα πληρώματα μέχρι να καταλήξουν στη Γραμμένη Οξιά. Ακολούθησαν Γαρδίκι, Κυριακοχώρι, Νικολίτσι & Μπράλος και με τη συμπλήρωση 500 απαιτητικών χιλιομέτρων τα πληρώματα βρέθηκαν στα Λουτρά Υπάτης όπου και θα διανυκτερεύσουν σήμερα.

Την Κυριακή 16/5 τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Ρεγκίνι, Ξυλικούς, Χάνι Ζαγκανά και Πανουργιά για τα 400 χιλόμετρα της 2ης μέρας. Μετά από σύντομη στάση στον Αθανάσιο Διάκο ακολουθούν το Μαυρολιθάρι, το δεύτερο Χάνι Ζαγκανά, η Βίνιανη, το Προσήλιο και η ανασυγκρότηση της ημέρας στην Αράχωβα. Μετά τις ειδικές της Χαιρώνιας και της Πέτρας και αφού θα έχουν διανυθεί συνολικά 6 σκέλη, 22 ειδικές και 900 αγωνιστικά χιλιόμετρα οι μονομάχοι θα τερματίσουν το απόγευμα στην Ακρόπολη.

Το LamiaNow βρέθηκε στα Λουτρά Υπάτης όπου και κατέλυσαν τα πληρώματα, συνομίλησε με τον συντονιστή και πρόεδρο το ΣΙΣΑ Μιχάλη Μουζούκη ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ένα εκ των πληρωμάτων και συγκεκριμένα τους Ιωάννη Ιωάννου και Νίκο Τσουχλαράκη.

πηγή: LamiaNow.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button