Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μέσι: «Μεγάλη τιμή αυτό το ρεκόρ με την Μπαρτσελόνα»

Ο Λιονέλ Μέσι με ένα λιτό σχόλιο δήλωσε περήφανος που ισοφάρισε το ρεκόρ συμμετοχών του Τσάβι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι με ένα λιτό σχόλιο δήλωσε περήφανος που ισοφάρισε το ρεκόρ συμμετοχών του Τσάβι με την Μπαρτσελόνα.

Ένα ακόμη μεγάλο παράσημο πρόσθεσε στην καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι, καθώς με τη συμμετοχή του στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ουέσκα (4-1) έπιασε το ρεκόρ που έχει με την ομάδα ο Τσάβι, με 767 εμφανίσεις. Ο Αργεντινός σταρ, που πέτυχε και δύο υπέροχα γκολ στην αναμέτρηση, απέφυγε τις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και εξέφρασε την περηφάνια του για το επίτευγμα μέσω μιας λιτής ανάρτησης στο Instagram

«Είναι μεγάλη τιμή να φτάσω σε αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών με την Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με συνόδευσαν αυτά τα χρόνια, και την οικογένεια και τους φίλους μου, που ήταν πάντα στο πλευρό μου», ανέφερε ο 33χρονος σούπερ σταρ, που ακόμη είναι ασαφές αν θα συνεχίσει στην «Μπάρτσα» μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Ο Μέσι, που έκανε ντεμπούτο το 2004, είναι ήδη από το 2012 πρώτος σκόρερ της «Μπάρτσα» με τα τέρματα που έχει πετύχει να είναι πλέον 659, ενώ τον Αύγουστο του 2018 ξεπέρασε τον Αντρές Ινιέστα ως παίκτης της ομάδας με τα περισσότερα τρόπαια φτάνοντας τα 34. Επίσης ο 33χρονος άσος είναι ρέκορντμαν σε ασίστ (289), περισσότερα χατ-τρικ (48) και περισσότερα γκολ σε μία σεζόν (73 το 2011/12).

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button