Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Θιγκάντα

Με νέο προπονητή θα παρουσιαστεί στο ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία σήμερα επιβεβαίωσε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Χοσέ Θιγκάντα.

Ο διάδοχος του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κατάφερε να κρατήσει τους Βάσκους σε υψηλό επίπεδο φέτος, με την ομάδα να βρίσκεται στη 14η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

«Η κατάσταση αυτή είναι επώδυνη, αλλά το συμφέρον του συλλόγου είναι πάνω απ΄όλα», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Αθλέτικ, Χοσού Ουρούτια. «Αισθανόμουν αρκετά δυνατός για να συνεχίσω, αλλά καταλαβαίνω την απόφαση. Φεύγω περήφανος και ευγνώμων που ήμουν σε έναν τόσο μοναδικό σύλλογο», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Θιγκάντα, ο οποίος υπήρξε επί χρόνια προπονητής της β΄ ομάδας της Αθλέτικ, πριν κληθεί πέρυσι να αντικαταστήσει τον Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο οποίος είχε προδικάσει εδώ και καιρό το «διαζύγιο» με τον Θιγκάντα, βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι ο Αργεντινός πρώην τεχνικός της Θέλτα και της Σεβίλης, Εντουάρντο Μπερίσο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button