Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ψημένος» για Ολυμπιακό ο Τικίνιο!

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Τικίνιο Σοάρες, έπειτα από την επαφή που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Τικίνιο Σοάρες, έπειτα από την επαφή που είχε με τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

Παίκτες για την ενίσχυση του, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν αναζητά ο Ολυμπιακός.

Μία από τις περιπτώσεις που φέρονται να εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτή του Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του επιθετικου.

Σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος κάνει λόγο για επαφή του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ στον οποίο ο ίδιος έκανε γνωστή την επιθυμία του, να συνεργαστούν ξανά μετά την κοινή θητεία που είχαν στην Γκιμαράες.

Παράλληλα ο τεχνικός των Πειραιωτών ανέλυσε στον Τικίνιο, το πλάνο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους λόγους που τον θέλει στην ομάδα καθώς και τον ρόλο που αυτός θα έχει στον Ολυμπιακό την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 30χρονος φορ εμφανίστηκε θετικός στην προοπτική, να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται εντός της προσεχούς εβδομάδας, να δώσει την τελική του απάντηση στον Μαρτίνς , αλλά και στην διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας…

Μάλιστα σύμφωνα με το «ΦΩΣ», δεν αποκλείεται η απόκτηση του παίκτη να γίνει με λιγότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ, όπως και το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις πριν από τον τελικό του Κυπέλλου.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button