Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κάναντι: “Μας δημιούργησε προβλήματα η Λαμία αλλά κερδίσαμε! “

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία.

Παρά το κακό ξεκίνημα στο ματς, ο Ατρόμητος με ανατροπή επικράτησε 2-1 της Λαμίας. Φτάνοντας τους 7 βαθμούς στα τελευταία τρία ματς. Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για τις αλλαγές στην τακτική που έφεραν τη νίκη, αλλά και στο στόχο της εξάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι:

«Τα πρώτα 20 λεπτά είχαμε προβλήματα, ειδικά στα αριστερά κι εκεί προσπάθησε να απειλήσει η Λαμία. Αλλάξαμε το σχηματισμό μας σε 4-3-3 και ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος είπαμε πως πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στη μεσαία γραμμή, πήγαμε καλά εκεί και κάναμε ευκαιρίες. Με δύο επιθετικούς δημιουργήσαμε προβλήματα στη Λαμία και στο τέλος νικήσαμε το ματς».

Για το τι κρατά από το ματς: «Είμαστε στην εξάδα, είναι ένας απ’ τους στόχους, αλλά κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα. Έχουμε ένα μεγάλο ματς με την ΑΕΚ και συνεχίζουμε».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα θα είναι σίγουρα δύσκολο ματς. Πρέπει να πιάσουμε εξαιρετική απόδοση. Πιστεύω στην ομάδα μου, σε τρία ματς έχουμε 7 βαθμούς. Πρέπει να δούμε τους τραυματισμούς και να συγκεντρωθούμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button