FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το έχει ξανακάνει ο Σαράνοφ!(vids)

Στο ίδιο γήπεδο τον ίδιο μήνα, με τον ίδιο προποπονητή τερματοφύλακων, στην ίδια εστία. Τότε φορούσε τη φανέλα του Εργοτέλη, τώρα του ΠΑΣ Λαμία. Τότε απέναντί του ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκες, τώρα απέναντί του ήταν ο Κώστας Φορτούνης.

Πραγματικά απίστευτο αυτό που έλαβε χώρα εχθές στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Σαράνοφ αποκρούει πέναλτι του Φορτούνη, στο ίδιο τέρμα, τον Φλεβάρη μήνα, έχοντας προπονητή τερματοφυλάκων τον Γιώργο Μουντάκη.

Λίγα χρόνια πριν, φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη και έχοντας απέναντί του τον Τσόρι Ντομίνγκες κάνει το ίδιο πράγμα έχοντας τον ίδιο προπονητή τερματοφυλάκων, στο ίδιο τέρμα, στο ίδιο γήπεδο και τον ίδιο μήνα.

Ο Σαράνοφ ήταν ο φύλακας άγγελος της Λαμία στο σημερινό παιχνίδι, αποκρούοντας εκτός των άλλων και ένα πέναλτι του Κώστα Φορτούνη στο 85΄.

Όμως, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2015 είχε πιάσει ακόμα ένα πέναλτι στο φαληρικό στάδιο με τη φανέλα του Εργότελη. Με το σκορ στο 2-0 ο Τσόρι Ντομίνγκες εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Σαράνοφ έπεσε στην αριστερή γωνία και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Μάλιστα, σε εκείνο το παιχνίδι ο Φορτούνης είχε γράψει στο 90′ το 3-0.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button