ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα δεδομένα για το κέντρο της Λαμίας! (pics)

Στο «Αθανάσιος Διάκος»… τρέχουν τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν και ας δούμε τα δεδομένα για τα «6αρο-8άρια» και τα «10άρια» τους

Στο «Αθανάσιος Διάκος»… τρέχουν τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν και ας δούμε τα δεδομένα για τα «6αρο-8άρια» και τα «10άρια» τους

Στη Λαμία μετά τα επινίκιά από την ξέφρενη κούρσα προς την παραμονή και ύστερα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Γρηγορίου, βάζουν επί τάπητος και το «μέτωπο» των παικτών, ξεκινώντας από το υπάρχων ρόστερ.

Στο «Αθανάσιος Διάκος» υπάρχουν αρκετά συμβόλαια που εκπνέουν και ας δούμε τα δεδομένα στον άξονα, δηλαδή τα «6αρο-8άρια» και τους επιτελικούς μέσους.

Στην πρώτη κατηγορία δέσποζε η παρουσία του Μπεχαράνο, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του όπως αναμενόταν, εξαργυρώνοντας επί της ουσίας μία ακόμη εξαιρετική σεζόν. Ο Βολιβιανός των 27 εμφανίσεων στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε φέτος 2,5 σεζόν και μετά την ανανέωση υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν 4,5.

Ερωτηματικά υπάρχουν στην περίπτωση του Μπιάρνασον που αποκτήθηκε τον Γενάρη (16 ματς) με τον Γρηγορίου να σκέφτεται την παραμονή του Ισλανδού στην ομάδα. Δεδομένη τώρα, θεωρείται η παρουσία του Τζανδάρη των 20 αγώνων το 2021 (εκ των θετικών αποκαλύψεων της χρονιάς).

Όσο αφορά τον Γκούγκα τώρα, έχουμε το δεύτερο ερωτηματικό. Ο Γεωργιανός, έπαιξε φέτος σε 12 ματς από τα οποία στα 4 ήταν βασικός. Έδειξε καλό πρόσωπο στα περισσότερα από αυτά παρόλο αυτά η παραμονή του στην ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Ένα κλικ πιο μπροστά, στο «10», βρίσκουμε τους Πίτι, Ταϊρόν που αμφότεροι επέστρεψαν στην ομάδα τον Ιανουάριο, αλλά για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν πολύ (8 και 9 αγώνες αντίστοιχα).

Για τον πρώτο δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο ή θα αποσυρθεί. Όσο αφορά τον δεύτερο Ισπανό της Λαμίας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει και την ερχόμενη χρονιά. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι η πρώτη προετοιμασία που θα κάνει ο Ταϊρόν με την ομάδα του ΠΑΣ.

Ενδιάμεσα στις 2 αυτές κατηγορίες υπάρχει ο Βασιλακάκης, που μπορεί να βοηθήσει τόσο στο «8» όσοι και το «10».  Ο 33χρονος βοήθησε πάρα πολύ στα αποδυτήρια, όπως φυσικά και μέσα στο γήπεδο από τον Ιανουάριο και μετά, οπότε και βρήκε τον ρόλο του στην ομάδα και δεν γίνονταν αλλαγή στο 41’ λες και ξεκινούσε φέτος την καριέρα του. Εκτός απρόοπτου θα συνεχίσει.

Διαβάστε επίσης

Back to top button