ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τρίο Μπελκάντο με Πανουργιά Παπαϊωάννου και Γιώργο Σαραμαντά! (σήμερα στις 20:00 περίπου)

Μπορεί να αργούμε να κάνουμε εκπομπή, αλλά όταν το Τρίο Μπελκάντο βγαίνει στον αέρα... βγαίνει για να «τρέξει» τα πράγματα!

Μπορεί να αργούμε να κάνουμε εκπομπή, αλλά όταν το Τρίο Μπελκάντο βγαίνει στον αέρα… βγαίνει για να «τρέξει» τα πράγματα!

Μία δύσκολη σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΣ Λαμία, δυστυχώς η πανδημία δεν επέτρεψε στα ερασιτεχνικά σωματεία να έχουν την ίδια τύχη και έτσι, το αγαπημένο σε όλους εσάς “Τρίο Μπελκάντο” δράττεται της ευκαιρίες να πάει για ξεκούραση και κάνα μπάνιο!

Βέβαια, το ότι ολοκληρώνεται η κανονική “λέμε τώρα” ροή των εκπομπών, δεν σημαίνει ότι δεν θα τα λέμε, έκτακτα, όποτε η περίσταση το απαιτεί, ενημερώνοντάς σας, για όλες τις εξελίξεις γύρω από τον αθλητισμό της περιοχής και ραδιοφωνικά, εκτός από την ειδησεογραφία των site μας!

Τελευταία εκπομπή λοιπόν απόψε και θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την αποτίμηση της σεζόν με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου, να μιλήσουμε για την επόμενη ημέρα του συλλόγου και πως αυτή έχει ήδη ξεκινήσει και “τρέχει” σε πολλά μέτωπα!

Κοντά μας θα είναι και ο Γιώργος Σαραμαντάς, ένας ποδοσφαιριστής που ήταν από τους πρώτους που ήρθαν στην ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού και βίωσε την φετινή πορεία της, σε όλες τις εκφάνσεις της!

 

Όλα αυτά στο αποψινό “Τρίο Μπελκάντο” περίπου στις 20:00!


ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ

Αν θέλετε να μας ακούσετε ραδιοφωνικά πατήστε… ΕΔΩ (http://radiolamia.gr/live/)

Μας βλέπετε και μας ακούτε στο Facebook του Lamianow!

Και στις σελίδας μας στο facebook:lamiara.gr, lamianow.gr, radiolamia.gr, lamiasports.com

Επίσης από τα σάιτ μας: www.lamiara.gr, www.lamianow.gr, www.radiolamia.gr, www. lamiasports.com

Και από το youtube του Lamianow!

Διαβάστε επίσης

Back to top button