Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αμβρακικός – Τσικερτζής: Άδικο που έκλεισε το τοπικό – Είμαι αισιόδοξος για την παραμονή μας

Είπε τα πράγματα με το όνομά τους ο Αριστείδης Τσικερτζής.

Είπε τα πράγματα με το όνομά τους ο Αριστείδης Τσικερτζής.

Ο 25χρονος μέσος του Αμβρακικού, ομάδος που αγωνίζεται στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός πως φέτος το τοπικό ποδόσφαιρο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν καταφέρνει να… «παίξει μπάλα».

Ο ίδιος παρότι αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, εν τούτοις με καλοσύνη και με ευγένεια, κατέθεσε τις δικές του σκέψεις , λέγοντας τα εξής:

Πιστεύω ότι ήταν λάθος να κλείσουν τα τοπικά πρωταθλήματα διότι έκανε κακό στους αθλητές αυτό και άφησε και άνεργους τους προπονητές διότι απο αυτό κάποιοι ζούνε και είναι το επάγγελμα τους.

Θα μπορούσαν να κάνουν ένα πρωτόκολλο και ακολουθεί κάθε ομάδα σε όλες της κατηγορίες.

Η παύση στους αθλητές έκανε πολύ καλό διότι κάνεις βήμα πίσω και πρέπει μια ομάδα πάλι για να βρουν πατήματα η ποδοσφαιριστές να κάνει προετοιμασία ξανά. Και εκτός από αυτό βγαίνουν και τραυματισμοί.

Θέλω να ελπίζω πως δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ κάτι τέτοιο!

Τώρα όσον αφορά την ομάδα μου τον Αμβρακικό , που ήρθα πριν ενάμιση μήνα, κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να σωθούμε.

Βρισκόμαστε μια θέση πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για την παραμονή μας. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Τσικερτζή, λήγει το καλοκαίρι και όπως λέει και ο ίδιος, η πόρτα του είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση που θα του γίνει, αφού πρώτα συζητήσει με την ομάδα του.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button