Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γράφουν για Μπάρκα στην Ολλανδία

Τον βλέπουν ως καλή λύση για τον Άγιαξ!

Θέμα τερματοφύλακα άνοιξε στον Άγιαξ. Η απίθανη γκέλα της Κυριακής με το εντυπωσιακό 4-4 του Αίαντα κόντρα στη Χέρενφεν, εντός έδρας, έχει προκαλέσει θέματα στον «άσο». Στην Ολλανδία γράφουν πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός κάτω από τα δοκάρια.

Ο Αντρέ Ονάνα που είναι ο βασικός πλέον αμφισβητείται, ενώ αμφισβήτηση δέχεται και ο δεύτερος τη τάξει τερματοφύλακας του Άγιαξ, Κώστας Λάμπρου, o οποίος ήταν βασικός στον αγώνα της Κυριακής. Έτσι τονίζεται πως ο Άγιαξ ψάχνεται να ενισχυθεί στη θέση.

Και εδώ έρχεται να μπει στο προσκήνιο το όνομα του Βασίλη Μπάρκα! Φαίνεται πως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ «κέρδισε» τους Ολλανδούς με τις εμφανίσεις του στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και τον είδαν από κοντά.

Υπάρχουν, λοιπόν δημοσιογράφοι, σε πρώτη φάση, του Άγιαξ, οι οποίοι προωθούν την περίπτωση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ως μία καλή λύση για την ολλανδική ομάδα.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως έχει ακουστεί το όνομα του Στεκέλεμπουργκ, όμως το κασέ του είναι υψηλό. Έτσι ρίχνουν ως λύση τον Μπάρκα… Μένει να δούμε αν όντως η διοίκηση του Άγιαξ θα δείξει ενδιαφέρον για τον πορτιέρε της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button