Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυτοί «τελειώνουν» από τον Άρη

Η υπόθεση Ντουρμισάι και η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί σε πρώτη φάση στον Άρη, δυσκολεύουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Η υπόθεση Ντουρμισάι και η απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί σε πρώτη φάση στον Άρη, δυσκολεύουν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ό,τι και αν συμβεί, είτε οι «κίτρινοι» καταφέρουν να έχουν το δικαίωμα μεταγραφών το φετινό καλοκαίρι είτε όχι, αναμένεται να αποχωρήσουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος αγωνιζόταν φέτος ως δανεικός στον Άρη από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Κύπριος αμυντικός αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη χωρίς εισιτήριο επιστροφής, καθώς δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους «κίτρινους».

Στην πόρτα της εξόδου μετά από τις πρώτες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άκη Μάντζιο είναι και οι Κάτσε και Σίλβα και αμφότεροι αποτελούν ήδη παρελθόν από την ομάδα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος παρότι όταν ήρθε δημιούργησε προσδοκίες ως λύση στο εύκολο γκολ, δεν τις δικαίωσε ποτέ και πλέον μένει να βρεθεί η χρυσή τομή για να οριστικοποιηθεί και το γραφειοκρατικό σκέλος της απομάκρυνσης του από τον Άρη.

Οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Άρη ξεκινούν και ανάλογα με το δικαίωμα καλοκαιρινών μεταγραφών μπορεί να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button