Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Χάνει» Μπελχαντά ο Ολυμπιακός, του δίνει 15 εκατ. ευρώ η Αλ Χιλάλ

Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Γιουνές Μπελχαντά, του έκανε πρόταση, αλλά ο παίκτης πάει να πάρει... ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλ Χιλάλ.

Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Γιουνές Μπελχαντά, του έκανε πρόταση, αλλά ο παίκτης πάει να πάρει… ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλ Χιλάλ.

Αυτό αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα στην Τουρκία σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιρστή, που όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στην Ελλάδα και στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μαροκινός άσος της Γαλατασαράει απασχόλησε τον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα και υπήρξαν και επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα, όμως, με τους Τούρκους, οι Σαουάδαραβες μπορούν να δώσουν στον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο για τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους πέντε ακτομμυερίων ευρώ, κάτι που σημαίνει 15 εκατομμύρια υρώ συνολικά.

Με την ολοκλήρωση του τουρκικού πρωταθλήματος ο Μπελχαντά μένει ελεύθερος για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι συζητήσεις με την Αλ Χιλάλ φαίνεται πως είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button