Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αυτή είναι η μικρότερη κερκίδα γηπέδου στον κόσμο και χωράει 8 οπαδούς!

Από τη μια υπάρχει η Südtribüne, στο Westfalenstadion, που έχει 100 μέτρα μήκος, 40 μέτρα ύψος, με 37 σκαλοπάτια και χωράει 24.454 ανθρώπους.

Από τη μια υπάρχει η Südtribüne, στο Westfalenstadion, που έχει 100 μέτρα μήκος, 40 μέτρα ύψος, με 37 σκαλοπάτια και χωράει 24.454 ανθρώπους. Από την άλλη υπάρχει η μια και μοναδική κερκίδα του Menace που έχει 2 μέτρα μήκος, 2 μέτρα ύψος, με 2 σκαλοπάτια και χωράει 8 ανθρώπους!

Έχουν ειπωθεί πολλά για το ποιο είναι το μεγαλύτερο πέταλο σταδίου. Αλήθεια, το μικρότερο ποιο είναι; Βρέθηκε. Είναι η μια και μοναδική κερκίδα στο Menace Arena της Πέκαμ Τάουν, το οποίο χωράει 8 θεατές. Τσίμα – τσίμα. Στριμωχτά, για μη πούμε στριμόκ*λα..

Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται στις ερασιτεχνικές κατηγορίας της Αγγλίας και το Αύγουστο του 2020 αναγκάστηκε να βγάλει προς πώληση ένα εισιτήριο διαρκείας. Με βάση τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η 2Χ2 κερκίδα χωρούσε ένα άτομο. Η ανακοίνωση της ομάδας; Μνημειώδης! «θα σας παρακαλούσα να φέρετε μαζί σας αντισηπτικό» έγραφε μεταξύ άλλων.

 

Επιστροφή στην κανονικότητα με 8 εισιτήρια

Η χωρητικότητα στα Αγγλικά γήπεδα επέστρεψε στο 100% και πλέον η κερκίδα στο Menace Arena της Πέκαμ Τάουν έχει και πάλι 8 θεατές. Όρθιους φυσικά, που θα πρέπει να οργανωθούν για να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

πηγή: Repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button