Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κούγιας: «Ταλαιπωρημένη… νταλίκα ο Μπέος»

Δεν άφησε αναπάντητα τα περί ανταλλακτικών του Αχιλλέα Μπέου, ο Αλέξης Κούγιας!

Δεν άφησε αναπάντητα τα περί ανταλλακτικών του Αχιλλέα Μπέου, ο Αλέξης Κούγιας!

Κάτι ώρες έκανε να απαντήσει ο Αλέξης Κούγιας στον Αχιλλέα Μπέο για τα περί αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, του Δημάρχου Βόλου και μετόχου του ΝΠΣ Βόλος, με το αφεντικό της ΑΕΛ να χαρακτηρίζει τον Μπέο «ταλαιπωρημένη νταλίκα».

Αναλυτική η δήλωση του:

«Διάβασα την χιλιοστή ενασχόληση του Αχιλλέα με εμένα, για να αποκτά δημοσιότητα το ονοματεπώνυμό του γιατί με οτιδήποτε άλλο ασχολείται καθημερινά κανείς δεν το δημοσιοποιεί και του απαντώ γιατί μάλλον δεν γνωρίζει, ως νεόπλουτος μετά την πρόσφατη ενασχόληση του με την θέση του Δημάρχου Βόλου, (αλήθεια τι θα σκέφτονται οι δημότες και πόσοι θα δαγκώνουν το χέρι τους που τον ψήφισαν;), ότι ανταλλακτικά δεν βρίσκεις στα πολύ ακριβά και σπάνια αυτοκίνητα.

Έστω και αν δεν κατάλαβε τι είπε, λόγω πιθανώς της παιδείας του, τον ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο.

Πράγματι αν ήμουν εγώ ένα αυτοκίνητο θα ήμουν σπάνιο και ακριβό και δύσκολα θα έβρισκες ανταλλακτικά, ενώ ο ίδιος μάλλον θα ήταν Nissan Micra που βρίσκει ανταλλακτικά και στα περίπτερα ή για να μην τον αδικήσω λόγω μεγέθους καμία ταλαιπωρημένη παλιά νταλίκα.

Ρε τι έχω πάθει με τον Μπέο;

Όλη την νύκτα μένει άυπνος για να γράψει μία ατάκα για μένα, για να τον γράψουν στα sites και οι εφημερίδες.

Δεν έχει καταλάβει μέχρι τώρα πόσο κακό του κάνει εκεί στον Βόλο, γιατί οι άτυχοι ψηφοφόροι καταλαβαίνουν κάθε μέρα ποιόν έχουν Δήμαρχο».

Διαβάστε επίσης

Back to top button