ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαραμαντάς: «Έχω συμβόλαιο με τη Λαμία και θέλω πολύ να παραμείνω!» (vid)

Η τελευταία εκπομπή του Τρίο Μπελκάντο (θα έχει και εμβόλιμες με μεταγραφικά) είχε καλεσμένο τον Γιώργο Σαραμαντά, ο οποίος πέρασε από μία μίνι ανάκριση.

Η τελευταία εκπομπή του Τρίο Μπελκάντο (θα έχει και εμβόλιμες με μεταγραφικά) είχε καλεσμένο τον Γιώργο Σαραμαντά, ο οποίος πέρασε από μία μίνι ανάκριση.

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία είχαν καλεσμένο σήμερα οι Πάνος Κατσώνης, Νίκος Μώκος και Λάμπρος Αρναούτογλου ή πιο απλά το «Τρίο Μπελκάντο» του Ράδιο Λαμία.

Το «Τρίο» λοιπόν, είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει έναν από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές της φθιωτικής ομάδας με πάνω από 100 συμμετοχές στην SuperLeague 1, τον Γιώργο Σαραμαντά.

O αμυντικός από τον Πύργο Ηλείας «άνοιξε την καρδιά», μίλησε για τη φετινή πορεία της Λαμίας, μίλησε για τη δική του φετινή εμφάνιση με τα «κυανόλευκα» ενώ υπογράμμισε πως θέλει να παραμείνει στον σύλλογο με τον οποίο έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη.

Ιδιαίτερη αναφορά, ο αριστερός μπακ της Λαμίας έκανε στην δύσκολη αρχή της ομάδας, όπου δεν έκρυψε πως υπήρχε στο μυαλό των ποδοσφαιριστών το σενάριο του υποβιβασμού, αν συνεχιζόταν εκείνη η κατάσταση. Παρόλο αυτά, όπως σημείωσε και ο ίδιος η έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου αλλά και οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου, άλλαξαν το πρόσωπο του ΠΑΣ και μέσα από την δική τους προσπάθεια, η ομάδα παρέμεινε στη μεγάλη κατηγορία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο την συνέντευξη του Γιώργου Σαραμαντά στο Τρίο Μπελκάντο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button