Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Super League 2: Η τελευταία λέξη της σεζόν με… ομηρική μάχη για τη σωτηρία

Το βιβλίο της Super League 2 κλείνει το απόγευμα της Τρίτης (18/05, 15:30) ένα κεφάλαιο του, αυτό της μάχης των play-out, με τη σωτηρία και τον υποβιβασμό να κρίνονται και στα τρία γήπεδα.

Το βιβλίο της Super League 2 κλείνει το απόγευμα της Τρίτης (18/05, 15:30) ένα κεφάλαιο του, αυτό της μάχης των play-out, με τη σωτηρία και τον υποβιβασμό να κρίνονται και στα τρία γήπεδα.

Τρεις σπουδαίες μάχες περιλαμβάνει το μενού των play-out, στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν για τη Super League 2!

Ο ΑΟ Καραϊσκάκης θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο ΟΦ Ιεράπετρας, η Δόξα Δράμας αναζητεί το «διπλό» στην έδρα της Παναχαϊκής για να μην εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα σχετικά με τη σωτηρία της, ενώ στην «απειλούμενη» ζώνη βρίσκονται και τα Τρίκαλα, που υποδέχονται τον Απόλλωνα Λάρισας και… δε θα είναι άνετοι με την ισοπαλία, αφού στην ισοβαθμία με τον Καραϊσκάκη υστερούν.

Η βαθμολογία των play-out

7. Παναχαϊκή 37
8. Απόλλων Λάρισας 29
9. ΑΟ Τρίκαλα 26
10. Δόξα Δράμας 25
——————————–
11. ΑΕ Καραϊσκάκης 24
12. ΟΦ Ιεράπετρας 17

Τα κριτήρια ισοβαθμίας

– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε μία σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά).

– Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά).

– Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά)

– Η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά)

– Η θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button