Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Έκανε το λάθος να κλέψει αυτοκίνητο αθλητή του UFC: Βγήκε νοκ άουτ και συνελήφθη (pics & vids)

Τύχη… βουνό είχε ένας επίδοξος κλέφτης που πήγε να διαρρήξει με κατσαβίδι το αυτοκίνητο του μαχητή του UFC Ντέρικ Λούις. Τον ξάπλωσε, τον έστειλε νοσοκομείο και μετά στο αστυνομικό τμήμα.

Τύχη… βουνό είχε ένας επίδοξος κλέφτης που πήγε να διαρρήξει με κατσαβίδι το αυτοκίνητο του μαχητή του UFC Ντέρικ Λούις. Τον ξάπλωσε, τον έστειλε νοσοκομείο και μετά στο αστυνομικό τμήμα.

Είναι και που θα πέσεις… Θυμάστε παλαιότερα, στο αεροδρόμιο που ένας κλέφτης έτρεχε να ξεφύγει και έπεσε στον Μορίς Γκριν, τον πιο γρήγορο άνθρωπο του κόσμου εκείνη την εποχή; Κάπως έτσι θα ένιωσε και ο δράστης που πήγε να κλέψει το αυτοκίνητο του Ντέρικ Λούις. Δεν είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά αναμφίβολα είναι ένας από τους πιο δυνατούς. Είναι αθλητής του UFC (πολεμικές τέχνες) βλέπετε, οπότε καταλαβαίνετε…

Ένας κλέφτης λοιπόν, προσπάθησε να ανοίξει το πολυτελές του αυτοκίνητο αλλά ο Ντέρικ Λούις πήρε την κατάσταση στα χέρια του, πριν καλέσει την αστυνομία του Χιούστον και τον «μαζέψουν».

Ο Ντέρικ Λούις μοιράστηκε την ιστορία στο instagram, όπου δείχνει με ένα βίντεο τα σημάδια στην πόρτα του αυτοκινήτου του, κοντά στην κλειδαριά, αλλά και το περιπολικό με τους αστυνομικούς που συλλαμβάνουν τον κλέφτη.

«Ο γαμ…ης προσπάθησε να διαρρήξει το αμάξι μου είπε ο Λούις ενώ πόσταρε και τα σημάδια από στο χέρι του από τη μπουνιά του, γράφοντας σωστό/λάθος αυτοκίνητο για να διαρρήξεις. Είναι καλά». Αυτό το τελευταίο, είναι καλά, είναι το μότο του, γι αυτούς που βγάζει νοκ-άουτ.

Ο Λούις, μίλησε στην ρεπόρτερ του ESPN Άριελ Χελγουάνι και της είπε πως τον έβγαλε νοκ-άουτ πριν καλέσει την αστυνομία, η οποία τον ευχαρίστησε».

Ο Λούις επέστρεφε από την προπόνησή του, όταν είδε τον επίδοξο κλέφτη να προσπαθεί να του διαρρήξει το αυτοκίνητό του με ένα κατσαβίδι. Ήταν μέχρι να πέσει στα χέρια του, μετά ήταν εύκολο…

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της αστυνομίας του Χιούστον Τζόντι Σίλβα, είπε «Ο κ. Λούις μας είπε πως πλησίασε τον ύποπτο, τον κτύπησε και τον κράτησε κάτω στο έδαφος μέχρι να φτάσει η αστυνομία».

Ο ύποπτος, πήγε αρχικά στο νοσοκομείο και μετά στο αστυνομικό τμήμα. Είχε τύχη… βουνό.

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button