Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοινώνει Μπακαμπού, Σαμασέκου, Κασάμι ο Ολυμπιακός, ακολουθεί Ομάρ και γκολκίπερ

Τρεις μεταγραφές είναι πιθανό να ολοκληρώσει και επίσημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος τελείωσε τα διαδικαστικά με τους Μπακαμπού, Σαμασέκου και Κασάμι, ενώ περιμένει τον Ομάρ και τερματοφύλακα. #slgr #olympiacosfc #Kasami #Samassekou #Bakambu #transfernews #season2022_2023

Τρεις μεταγραφές είναι πιθανό να ολοκληρώσει και επίσημα ο Ολυμπιακός, ο οποίος τελείωσε τα διαδικαστικά με τους Μπακαμπού, Σαμασέκου και Κασάμι, ενώ περιμένει τον Ομάρ και τερματοφύλακα. #slgr #olympiacosfc #Kasami #Samassekou #Bakambu #transfernews #season2022_2023

Η χθεσινή ημέρα στον Ολυμπιακό, παρά την κακή εικόνα και την ήττα από την Φράιμπουργκ στο Europa League, ήταν αφιερωμένη στον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός σταρ έφτασε την Τετάρτη στην Αθήνα και χθες ολοκλήρωσε τα τυπικά για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα επίσημα του Καραϊσκάκη και ανακοινώθηκε επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη ανακοίνωση προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς που ήταν χθες το απόγευμα στο φαληρικό γήπεδο, ενώ ο Χάμες ήταν συνέχεια με τον Μαρσέλο που είχε γνωρίσει τεράστια αποθέωση πριν από λίγο καιρό από τους φίλους της ομάδας.

Οι μεταγραφές, όμως, δεν σταματούν εδώ για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν μία σειρά από υποθέσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και αναμένονται άλλοι δύο παίκτες από τη λίστα των ελεύθερων (η διορία λήγει στις 30/9).

Εν προκειμένω, χθες το μεσημέρι ήρθε στην Αθήνα ο Σέντρικ Μπακαμπού από τη Μαρσέιγ, ο οποίος υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος αφίχθη λίγη ώρα αργότερα από τον Κονγκολέζο επιθετικό, καθώς είχε μεταβεί στην Ελβετία για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και δείχνει ανυπόμονος για να ξεκινήσει προπονήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Όπως ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος Νικολό Σίρα, ο 30χρονος χαφ έχει ήδη περάσει τα ιατρικά τεστ και πλέον εκείνο που απομένει είναι η δική του ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τη Χόφενχαϊμ για τον δανεισμό του Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος έρχεται για να καλύψει το κενό που υπήρχε στην «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή, και μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν κοντά στα 12 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως η πειραϊκή ΠΑΕ θα προχωρήσει για άλλες δύο μεταγραφές, από την αγορά των ελεύθερων τις επόμενες μέρες. Η μία φαίνεται πως είναι αρκετά προχωρημένη και αφορά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ έχει μείνει ελεύθερος από τη Γαλατασαράι και υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια. Μάλιστα, φαίνεται πως είναι θέμα ωρών η ολοκλήρωση της επιστροφής του.

Τέλος, παρά τα δημοσιεύματα που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας για τον Κέιλορ Νάβας, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν που παραμένει στη γαλλική ομάδα και οι ιθύνοντες του «ερυθρόλευκου» μεταγραφικού σχεδιασμού ψάχνουν για γκολκίπερ, με τις φήμες για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να εξακολουθούν να υπάρχουν.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button