ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου

Ποια είναι τα πλάνα του Λεωνίδα Βόκολου για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό;

Ποια είναι τα πλάνα του Λεωνίδα Βόκολου για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό;

Σήμερα στις 20:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 23η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague με στόχο το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να παραμείνει σε θέση ισχύος για την κατάληψη της 6ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Ο Βόκολος, αποφάσισε να εκτίσει την ποινή των τριών κίτρινων καρτών ο Πέδρο Αμαράλ στο συγκεκριμένο ματς οπότε ο Πορτογάλος δεν θα δώσει σήμερα το παρών στο παιχνίδι. Αυτός που θα πάρει τη θέση του είναι ο Βραζιλιάνος μπακ Σίντκλεϊ Φερέιρα.

Πιο συγκεκριμένα τώρα αν θέλουμε να προσεγγίσουμε τη βασική ενδεκάδα της Λαμίας θα δούμε τους ποδοσφαιριστές: Στο τέρμα θα παραμείνει ο Κοσέλεφ, ενώ στην άμυνα ο Σιμόν θα είναι δεξιά, ο Σίντκλεϊ αριστερά και στο κέντρο αυτής ο Τζανετόπουλος με τον Παπαδόπουλο.

Στο κέντρο, ο Έλληνας τεχνικός θέλοντας να κλείσει τους χώρους για τους ποιοτικούς μέσους του Παναθηναϊκού, θα επιλέξει τους Τζανδάρη και Στάνκο ενώ πιο μπροστά τους θα τοποθετήσει τον Νούνιες. Στα άκρα θα είναι ο Τσιλούλης με τον Μαρτίνεθ ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ της Λαμίας Καρλίτος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button