Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Τζόσουα: «Απατεώνας ο Φιούρι!»

Απατεώνα αποκάλεσε ο Αντονι Τζόσουα τον Τάισον Φιούρι, μετά την υπαναχώρηση του τελευταίου για τη μονομαχία τους για το στέμμα στην κατηγορία των βαρέων βαρών στην πυγμαχία.

Απατεώνα αποκάλεσε ο Αντονι Τζόσουα τον Τάισον Φιούρι, μετά την υπαναχώρηση του τελευταίου για τη μονομαχία τους για το στέμμα στην κατηγορία των βαρέων βαρών στην πυγμαχία. Ολα είχαν κανονιστεί για τον μεγάλο αγώνα, στις 14 Αυγούστου στη Σαουδική Αραβία, αλλά ο Φιούρι αποφάσισε τελικά να κάνει πίσω και να αναμετρηθεί ξανά με τον Ντεοντάι Γουάιλντερ, τον οποίο νίκησε το Φεβρουάριο του 2020 στο Λας Βέγκας και κατέκτησε ξανά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία.

Ο 31χρονος Βρετανός, ο οποίος έχει ρεκόρ 30 νικών σε 31 αγώνες (έχει και μια ισοπαλία κόντρα στον Γουάιλντερ το 2018), υποχρέωσε τον 34χρονο Αμερικανό, πρώην πρωταθλητή της World Boxing Council, στην πρώτη του ήττα μετά από 43 αγώνες, και τώρα αποφάσισε να ακυρώσει τον αγώνα με τον Τζόσουα και να αγωνιστεί ξανά με τον Γουάιλντερ: «Ο Φιούρι είναι απατεώνας και απογοήτευσε όλο τον κόσμο της πυγμαχίας. Είπε ψέμματα σε όλους και δεν κράτησε το λόγο του», δήλωσε σχετικά ο Τζόσουα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button