Άλλα αθλήματα

Σάινθ: «Του χρόνου θα βάλω στο κράνος μου το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης»

Με την… αύρα της Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στην Formula 1 ο Κάρλος Σάινθ, καθώς όπως ανέφερε στο κράνος τους έχει σήμα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο νυν πιλότος της γαλλικής Renault, o oποίος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Αλόνσο στην McLaren, παραχώρησε συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην ΑS, στην οποία χαρακτήρισε την επόμενη ομάδα του δεύτερη καλύτερη στην ιστορία της Fomrula 1, δήλωσε θαυμαστής του Ναδάλ και αποκάλυψε μία… ποδοσφαιρική λεπτομέρεια για το κράνος του.

«Μαζί με τον Αλόνσο, μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο με την πρώτη ευκαιρία. Είμαστε οι καλύτεροι σε σχέση με τους άλλους οδηγούς και αυτό φαίνεται στις φιλικές αναμετρήσεις που κάνουμε. Παρακολουθώ αρκετά ποδόσφαιρο και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας το σήμα θα έχω στο κράνος μου την επόμενη σεζόν. Εκτός όμως από το ποδόσφαιρο μου αρέσει να βλέπω και τους αγώνες του Ράφαελ Ναδάλ. Είναι εκπληκτική η αφοσίωση και η προσπάθεια που καταβάλει με σκοπό να επιτύχει. Πιστεύω ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά από εκείνον» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάινθ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button